bu kancalarla beraber gelipde bu kadar ucuz ise o kancalar ucuzdur, bence alma.Reisler bim 13 ocak cuma yani yarın satışta olacak olan North Pacific Hobi olta takımı nasıldır? Almaya değer mi? Fiyat uygun mu? İzmir'de avlanmayı düşünüyorum konak vs.
Hobi Olta Takımı
₺349, 00
ÜRÜN BİLGİLERİ
• 1 Adet 3 Metre Olta Kamışı
• 1 Adet Olta Makarası
• 2 Adet Şamandıralı Takım
• 1 Adet Plastik Aksesuar Kutusu
• 1 Adet Kanca Sökücü
• 6 Adet Silikon Yem
• 2 Adet Jig Kancası
• 5 Adet Fırdöndü
• 1 Adet Kurşun
• 10 Adet Kanca
Çupra yakalayan dayıları gördüm geçen onlar profesyonel gibiydi bu iş görür mü sizce?
AlbaStar türk markası ürünlerine bakarım bi ara ama başlangıç için idare edermi beni?zaten bu işi hobi olarak zevkine yapacaksın iş görebilir aslında ama ilerleyen zamanlarda bu işi bir tık daha ciddiye alırsan AlbaStar setini öneririm aklında bulunsun
İğne sonradan alınır daha çupraya göre takım yapmak varbu kancalarla beraber gelipde bu kadar ucuz ise o kancalar ucuzdur, bence alma.
başlangıç için idare eder diye düşünüyorum fiyat olarak ta öyle uygun hem ama daha önce kullanmadım bu olta takımını ben o yüzden kesin yargılarla konuşmakta fazla istemiyorumAlbaStar türk markası ürünlerine bakarım bi ara ama başlangıç için idare edermi beni?
Post automatically merged:
İğne sonradan alınır daha çupraya göre takım yapmak var
Sağol dostum yarın bi markette canlı canlı görelim bakalım iş yapar mıbaşlangıç için idare eder diye düşünüyorum fiyat olarak ta öyle uygun hem ama daha önce kullanmadım bu olta takımını ben o yüzden kesin yargılarla konuşmakta fazla istemiyorum
ne demek her zaman ve bu arada Michigan Strike takımına da bakabilirsin şimdi aklıma geldiSağol dostum yarın bi markette canlı canlı görelim bakalım iş yapar mı
Daiwa markasını önermişti bi arkadaş setleri baya iyi duruyor ;ne demek her zaman ve bu arada Michigan Strike takımına da bakabilirsin şimdi aklıma geldi
evet bunlar profesyonel ve en iyi verimi alırsın alabileceğin bunu da biliyorum arkadaşım kullanıyorduDaiwa markasını önermişti bi arkadaş setleri baya iyi duruyor ;
Kamışta colmic sektörde en iyisi ama tuzlu gelebilir
Kamış : 3860 tl internette
Makine 4.900tl Bunlar profesyoneldir artık heralde
Yani amacın balık tutmak tutarsın da kaliteli değil. Hobi için alırsın işini görür.Reisler bim 13 ocak cuma yani yarın satışta olacak olan North Pacific Hobi olta takımı nasıldır? Almaya değer mi? Fiyat uygun mu? İzmir'de avlanmayı düşünüyorum konak vs.
Hobi Olta Takımı
₺349, 00
ÜRÜN BİLGİLERİ
• 1 Adet 3 Metre Olta Kamışı
• 1 Adet Olta Makarası
• 2 Adet Şamandıralı Takım
• 1 Adet Plastik Aksesuar Kutusu
• 1 Adet Kanca Sökücü
• 6 Adet Silikon Yem
• 2 Adet Jig Kancası
• 5 Adet Fırdöndü
• 1 Adet Kurşun
• 10 Adet Kanca
Çupra yakalayan dayıları gördüm geçen onlar profesyonel gibiydi bu iş görür mü sizce?
oturmayi cok seven birisi olarak bayiliyorumsabır işi ya ben hiç yapamıyorum bu sporu
Ya evet oturmak güzel şey çok sınır bozucu degilmi balık vuruyor kaçıyor ya aşırı sınır bozuyor yaoturmayi cok seven birisi olarak bayiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?