6 Nis 2020 #1 Thapena T Onaylı Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 110 Tepki puanı 2 Ödüller 8 6 HİZMET YILI Eskiden Facebookta olan bir oyun ballistic overkill oynaması, grafikleri falan aşırı zevkli.Facebookta iken baya hilesi vardı. Şuan steam'a geçtiler fakat hiçbir yerde hilesini göremedim. Rica etsem ballistic overkill için hile kodlayabilir misiniz?
Eskiden Facebookta olan bir oyun ballistic overkill oynaması, grafikleri falan aşırı zevkli.Facebookta iken baya hilesi vardı. Şuan steam'a geçtiler fakat hiçbir yerde hilesini göremedim. Rica etsem ballistic overkill için hile kodlayabilir misiniz?
Çözüm Mahir56 6 Nis 2020 Çok sağolasın dostum bilmiyordum Steama geçtiğini. Çok acayip fazla oynardım. Maalesef şu an forumda hilesi yok. Belki istek atılırsa bakabilirler.
Çok sağolasın dostum bilmiyordum Steama geçtiğini. Çok acayip fazla oynardım. Maalesef şu an forumda hilesi yok. Belki istek atılırsa bakabilirler.
6 Nis 2020 #2 Mahir56 ⭐⭐⭐⭐⭐ Ultra Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 1,853 Çözümler 39 Tepki puanı 258 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Çok sağolasın dostum bilmiyordum Steama geçtiğini. Çok acayip fazla oynardım. Maalesef şu an forumda hilesi yok. Belki istek atılırsa bakabilirler. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çok sağolasın dostum bilmiyordum Steama geçtiğini. Çok acayip fazla oynardım. Maalesef şu an forumda hilesi yok. Belki istek atılırsa bakabilirler.
10 Nis 2020 #3 koskoca19 K Seçkin Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 318 Tepki puanı 15 Ödüller 4 7 HİZMET YILI steam'e mi geçmiş hiç haberim yoktu teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla