tesekkurler broSelamun aleyküm arkadaslar Yaklasık 2 haftadır kullandıgım hesap var suan as ustası oldum Ez pugb sayesinde Neredeyse kimseyi vurmuyom Botları bile vurmuyom Ve ban yemiyorum Artık eskisi Değil report arka arkaya yerseniz İnceleniyonuz ve ban yiyonuz sorusu olan sorabilir
bence değil ban yemekten iyidirhocam çok sıkıcı olmuyormu bu şekilde amaç zaten eğlenmektir bence hilede
Hile Kullanma Bence Gerek yok Boşuna Kullanıyon Hiçbirşey yapmiyonSelamun aleyküm arkadaslar Yaklasık 2 haftadır kullandıgım hesap var suan as ustası oldum Ez pugb sayesinde Neredeyse kimseyi vurmuyom Botları bile vurmuyom Ve ban yemiyorum Artık eskisi Değil report arka arkaya yerseniz İnceleniyonuz ve ban yiyonuz sorusu olan sorabilir
aynen reispubg artık direk incelemeye aldığında 10 dk ban atıyor.
tamam reisHile Kullanma Bence Gerek yok Boşuna Kullanıyon Hiçbirşey yapmiyon
hahahhharaplar ban yemıyor bız kullanınca yıyoruz
ama adamlardan kaçmak için kullanabilirHile Kullanma Bence Gerek yok Boşuna Kullanıyon Hiçbirşey yapmiyon
bence de amaç eglenmek takma kafanaSelamun aleyküm arkadaslar Yaklasık 2 haftadır kullandıgım hesap var suan as ustası oldum Ez pugb sayesinde Neredeyse kimseyi vurmuyom Botları bile vurmuyom Ve ban yemiyorum Artık eskisi Değil report arka arkaya yerseniz İnceleniyonuz ve ban yiyonuz sorusu olan sorabilir
valla ben sıkılmıyom reishocam çok sıkıcı olmuyormu bu şekilde amaç zaten eğlenmektir bence hilede
Veya daha önceden başka hile kullanıp ban yemişsindir onun kalıntıları vardırKanka hilede sıkıntı yok reporttan dolayı yiyosundur
teşekkürler dostumSelamun aleyküm arkadaslar Yaklasık 2 haftadır kullandıgım hesap var suan as ustası oldum Ez pugb sayesinde Neredeyse kimseyi vurmuyom Botları bile vurmuyom Ve ban yemiyorum Artık eskisi Değil report arka arkaya yerseniz İnceleniyonuz ve ban yiyonuz sorusu olan sorabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?