Süper Üye
rica ederim.valla saol denemedim
yarına açılır.ama hile aktif deil olsa
ne bilim aga ben çevirdiklerini yaAtılan ban sunucu banıdır. Ayrıca çeviri kullanmanıza gerek yok foruma bilen kişiler mesajın çevirilmiş halini size gönderir, başka sunucuya geçerek sorunu çözebilirsiniz yada o sunucuyu istiyorsanız başka hesap kullanın.
bide ban yememek için öneriniz varsa alırım
beyler hile açılmıyo lütfen yardıcı olun onay sistemi onayını yapıyom rules tıklıyom error hatası veriyo lütfen yardımcı olun
aga o hata herkezde var güncelleniyo hile az sabretbeyler hile açılmıyo lütfen yardıcı olun onay sistemi onayını yapıyom rules tıklıyom error hatası veriyo lütfen yardımcı olun
ros.exe durdurldu hatası varUçma/Kaçma/Girme/Çıkma kullanma
Sınırsız mermi kullanma
Aimbot,Triggerbot,AimLock kullanma
Yerin içine girme
Ağaçların içine girme
2x Jump açma
İzleme+Koşu açsan yeterli diğerlerinde ban riski bulunduruyor, öldürdüğünüz oyuncu sizi reportlarsa bakılıyor
ros.exe durdurldu hatası var
oyuna girip hileyi açtigimda atıyor beni
aktif olan tek o var maalesefBakım çalışması olabilir, beklemede kal ve forumda bulunan başka hileyi kullanabilirsin.
aktif olan tek o var maalesef
peki saolun ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz içinForumda onlarca loader yüzlerce bilgi mevcut, ya kendiniz yazın yada başkalarının yazdıklarını bekleyin.
ee davranıoz nolduki? adamların isi cıkmıs olabilir 1 gün beklesen ölürmüsün 24 saat be adamlar hergün her saat her dakika burayla ilgilenmek zorundu deiller az siz duyarlı davranmayı deneyin.Bugün hassas bir gündü Rules için ve hâlâ hile güncellemesi yapılmadı, gerçekten baya duyarlı davranıyor sunuz
Çok belli etmedim 19 kill aldım, anladım hocam.
ozaman biz şanssızızHer oyun 20-25 Kill alıyorum 1 yıldırda kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?