arkadaşa katiliyorum ud diye rage oynarsan gene ban yiyon legit oynaman lazımşans işi biraz o
Çok fazla belli etmezsen şansın çok daha yüksek olur arkadaşım bu şekilde elmasa kadar çıkıp hesabı satmıştıLOL Script Dword Wsreborn 2023
Scriptini kullanıcam da bunu kullanıp rank kasarken falan belli etmeden ban yemeden nasıl kasabiliriz belirli ayarları kapatsak yada düşürsek daha yararlı olur mu bilgisi olan,
anlatabilir mi hangi ayarları açıp kapatırsak ona göre daha ban yemeden oynayabiliriz?
Script ud iken westte belli ederek oynamıstım daha ban dalgası gelmeden önce 1 -2 hafta oldu ban yemiştim west olduğu için mi çok belli ettiğim için mi başka bir sebepten mi bilmiyorum, acaba ayarlardan birşeyleri düşürürsem ban yeme olasılıgı daha düşük mü olur diye düşündümScript ud olduğu için istediğin kadar belli et bir şey olmuyor dt olmasın yeter ki legit rage fark etmiyor
ban dalgasını nasıl anlayabiliriz ya siteyi her gün kontrol etkek sorun kalkar mıScript ud iken westte belli ederek oynamıstım daha ban dalgası gelmeden önce 1 -2 hafta oldu ban yemiştim west olduğu için mi çok belli ettiğim için mi başka bir sebepten mi bilmiyorum, acaba ayarlardan birşeyleri düşürürsem ban yeme olasılıgı daha düşük mü olur diye düşündüm
Şimdi şu an ban olayı yok scriptte 13.6 da vardı 13.7 de bitti bu olay botted ise oynadığın çar yemen normal gayet hiçbir handmade hesabım ban yemedi 13.7 yamasından sonra içinde bir kuşku olmasın o yüzden rahat ol yani ayarlardan hiçbir şey kısmana gerek yok çünkü bir etkisi yok bana birileri sana eğer evade'yi kapatıp oyna ban süreni uzatıyor derse inanma hiçbir alakası yok doya doya tüm özellikleri kullanarak oyna o şekilde yani umarım tüm sorularını cevaplayabilmişimdir eğer bunlardan hariç kafana bir şey takılırsa soru olarak sorabilirsin bu konu başlığının altındaScript ud iken westte belli ederek oynamıstım daha ban dalgası gelmeden önce 1 -2 hafta oldu ban yemiştim west olduğu için mi çok belli ettiğim için mi başka bir sebepten mi bilmiyorum, acaba ayarlardan birşeyleri düşürürsem ban yeme olasılıgı daha düşük mü olur diye düşündüm
Aynen sitede hilenin status kısmı Undetected olduğu sürece ban dalgasından etkilenmezsin sanırım bu değişirse ama yinede kullanırsan o zaman ban yiyorsun diye biliyorumban dalgasını nasıl anlayabiliriz ya siteyi her gün kontrol etkek sorun kalkar mı
yok oluyor belli edersen ban yersin.script seni korur diye bir şey yok script sadece log siliyor.gelen reportları siliyor eger script bypass ise bunlar olur degilse olmaz.bende script hile kullandım ban yedim mesela.Script ud olduğu için istediğin kadar belli et bir şey olmuyor dt olmasın yeter ki legit rage fark etmiyor
hangi oyun güzel kardeşim.pubg ise aradıgın adam benimLOL Script Dword Wsreborn 2023
Scriptini kullanıcam da bunu kullanıp rank kasarken falan belli etmeden ban yemeden nasıl kasabiliriz belirli ayarları kapatsak yada düşürsek daha yararlı olur mu bilgisi olan,
anlatabilir mi hangi ayarları açıp kapatırsak ona göre daha ban yemeden oynayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?