DT veya UD olduğunu nereden anlayabilirim ? Ayrıca mesela kullandım sildim sonradan hile DT durumuna geldi. Yine de hesabım ban yer mi ?Hile UD durumda olduğu sürece vanguard tespit etmeyecektir. Bu süreçte belli ederek oynarsan ve fazla report yersen yine banlanma şansın var, ancak hile DT durumda ise kısa süre içerisinde vanguard bunu tespit edip otomatik olarak seni oyundan uzaklaştıracaktır.
DT olduğu zaman buradan kullandığın hileler kullanıma kapatılıyor ancak bu şekilde anlayabilirsin fakat DT olduğu anlaşılana kadar sende ban yemiş olabilirsin. Her hile bir gün DT olur ancak ne zaman DT olacağını kimse bilemez bu nedenler hileyi kullanırken bunu kabul etmiş olursun.DT veya UD olduğunu nereden anlayabilirim ? Ayrıca mesela kullandım sildim sonradan hile DT durumuna geldi. Yine de hesabım ban yer mi ?
ban yemezsin buranin hilesi saglam ama guncellemeden sonra ne olur bilmem ve hile acmadi halde bile ban yiyen var yani biraz sans isi denilebilir eger soyle 1 yildir veya 2 3 aydir aktif bir hesapta hile acarsan ban yeme ihtimalin azalir direk cross koymadan biraz yalandan tepki vererek oynarsan bir sey olmazBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
Hileler konusunda tamamen yeniyim. Daha önce ne hile kullandım ne de hilelerle ilgili araştırma yaptım fakat merakımı bastıramıyorum. (Rankım yücelik 2 para yatırdım skinli hesap)
Olur da tek seferde ban yersem bu hesabın %100 gittiği anlamına mı geliyor veya HWID ban mı yiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Kısacası şu an indirebildiğim ve formu içerisinde Undetected yazan her hile en azından şu anlık safe, fakat DT olduğu zaman bu fark edilene kadar o an içinde kullanan herkes vanguard tarafından testip edilip ban atılıyor. Ama indirebildiğim sürece ya hile sahibi tarafından DT olduğu fark edilmemiştir ya da DT olmamıştır değil mi ?DT olduğu zaman buradan kullandığın hileler kullanıma kapatılıyor ancak bu şekilde anlayabilirsin fakat DT olduğu anlaşılana kadar sende ban yemiş olabilirsin. Her hile bir gün DT olur ancak ne zaman DT olacağını kimse bilemez bu nedenler hileyi kullanırken bunu kabul etmiş olursun.
Valorant üzerinden örnek verecek olursam hileyi kullandın ve sonrasında bıraktın aradan bir kaç ay geçti hile DT oldu ancak o sırada hileyi kullanmadığın için herhangi bir yasaklama almazsın
Zaten asla belli etmem. Benim korkum arka planda açık olduğu için tak diye atma riski. WH veya aimbot kullanmayacağım. Sadece adamların yerini radar üzerinden gösteren mini hackban yemezsin buranin hilesi saglam ama guncellemeden sonra ne olur bilmem ve hile acmadi halde bile ban yiyen var yani biraz sans isi denilebilir eger soyle 1 yildir veya 2 3 aydir aktif bir hesapta hile acarsan ban yeme ihtimalin azalir direk cross koymadan biraz yalandan tepki vererek oynarsan bir sey olmaz
Buranın hileleri sağlam demişsin de https://memoryhackers.org/cheats/valorant-hack-dword-radar-hack.8/ şunu inceledim bir Updating yazıyor tehlikeli anlamına mı gelir bu ? Dediğim gibi malesef bu piyasanın içinde değilimban yemezsin buranin hilesi saglam ama guncellemeden sonra ne olur bilmem ve hile acmadi halde bile ban yiyen var yani biraz sans isi denilebilir eger soyle 1 yildir veya 2 3 aydir aktif bir hesapta hile acarsan ban yeme ihtimalin azalir direk cross koymadan biraz yalandan tepki vererek oynarsan bir sey olmaz
knk ban yeme riskin tabiki varBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
Hileler konusunda tamamen yeniyim. Daha önce ne hile kullandım ne de hilelerle ilgili araştırma yaptım fakat merakımı bastıramıyorum. (Rankım yücelik 2 para yatırdım skinli hesap)
Olur da tek seferde ban yersem bu hesabın %100 gittiği anlamına mı geliyor veya HWID ban mı yiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam madem hesabıma para yatırdın rankın yüksek ve iyi oynuyorsun sana tavsiyem Radar hilesini kullanma, üyeliğin yeterli seviyeye geldiğinde Private olan hileyi kullanabilirsinKısacası şu an indirebildiğim ve formu içerisinde Undetected yazan her hile en azından şu anlık safe, fakat DT olduğu zaman bu fark edilene kadar o an içinde kullanan herkes vanguard tarafından testip edilip ban atılıyor. Ama indirebildiğim sürece ya hile sahibi tarafından DT olduğu fark edilmemiştir ya da DT olmamıştır değil mi ?
Ayrıca dediğim gibi hileye ihtiyacım yok oyuna para da yatırdım ve kötü de oynamıyorum rankım güncel olarak 2 haftadır girmememe rağmen Yücelik 2 sence merakıma yenik düşüp sadece Radar hackini kullamalı mıyım ? Yoksa tamamen boş bir risk mi olur benim için ?
Post automatically merged:
Zaten asla belli etmem. Benim korkum arka planda açık olduğu için tak diye atma riski. WH veya aimbot kullanmayacağım. Sadece adamların yerini radar üzerinden gösteren mini hack
Private dediğin ? paylaşabilir misin rica etsem. Ayrıca üyeliğimi nasıl yeterli seviyeye getireceğimHocam madem hesabıma para yatırdın rankın yüksek ve iyi oynuyorsun sana tavsiyem Radar hilesini kullanma, üyeliğin yeterli seviyeye geldiğinde Private olan hileyi kullanabilirsin
Oohooo hocam buldum da minumum 90 gün kayıtlı olmak ve min 1500 yorum yapmak gerekiyormuş. Muhtemelen en safesi odur fakat bir tık zor gibiPrivate dediğin ? paylaşabilir misin rica etsem. Ayrıca üyeliğimi nasıl yeterli seviyeye getireceğim
Hocam amaç o zaten public bir hile olduğu için ne kadar fazla kişi kullanırsa DT olma ihtimali o kadar yüksek olurPrivate dediğin ? paylaşabilir misin rica etsem. Ayrıca üyeliğimi nasıl yeterli seviyeye getireceğim
Post automatically merged:
Oohooo hocam buldum da minumum 90 gün kayıtlı olmak ve min 1500 yorum yapmak gerekiyormuş. Muhtemelen en safesi odur fakat bir tık zor gibi
buradaki hileler dt olarak üyeler erişim verilmez. dt olursa güncellemeye alınır genellikle. valo hilesi kullanıcının legit oynamasına bağlı. ban yersen hesabın kesin olarak ban yer. yüksek ihtimal hwid banı da yersinBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
inanki nasıl yakalıyorlar anlamadım hiç çaktırmamaya çalıştığım hadeBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?