Süper Üye
Dt oldugu anda kapatılıyor demıssın ama burdakı valo (ultra üye olmayan) hile 2 3 gun ıcerısınde banlıyor hocam ?DT olduğu zaman buradan kullandığın hileler kullanıma kapatılıyor ancak bu şekilde anlayabilirsin fakat DT olduğu anlaşılana kadar sende ban yemiş olabilirsin. Her hile bir gün DT olur ancak ne zaman DT olacağını kimse bilemez bu nedenler hileyi kullanırken bunu kabul etmiş olursun.
Valorant üzerinden örnek verecek olursam hileyi kullandın ve sonrasında bıraktın aradan bir kaç ay geçti hile DT oldu ancak o sırada hileyi kullanmadığın için herhangi bir yasaklama almazsın
Evet ban yersin ister belli et ister belli etme, tek seferde hwid donanım banı yemeyebilirsin , ancak hesabın ve içindeki skinler kalıcı olarak banlanır.Buradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
Hileler konusunda tamamen yeniyim. Daha önce ne hile kullandım ne de hilelerle ilgili araştırma yaptım fakat merakımı bastıramıyorum. (Rankım yücelik 2 para yatırdım skinli hesap)
Olur da tek seferde ban yersem bu hesabın %100 gittiği anlamına mı geliyor veya HWID ban mı yiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
kullanıma bağlıBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
Hileler konusunda tamamen yeniyim. Daha önce ne hile kullandım ne de hilelerle ilgili araştırma yaptım fakat merakımı bastıramıyorum. (Rankım yücelik 2 para yatırdım skinli hesap)
Olur da tek seferde ban yersem bu hesabın %100 gittiği anlamına mı geliyor veya HWID ban mı yiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
- dword priv bile dt yani her türlü ban yersinBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
hileyi açtığın oyunda belli etmeden oynarsan banlanlanmazsın kankam iyi oyunlarburadaki hileler dt olarak üyeler erişim verilmez. dt olursa güncellemeye alınır genellikle. valo hilesi kullanıcının legit oynamasına bağlı. ban yersen hesabın kesin olarak ban yer. yüksek ihtimal hwid banı da yersin
vanguard tespit edebiliyor arka planda açık olduğu süreceBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
knk kötü hile indirirsen oyun dosyalarında değişikliği oyun farkeder ve ban yersin ama iyi hile kullanırsan(genelde ücretli olurlar) ban yeme olasılığın düşer oyun algılamaz ama sanada bağlı eğer çok belli edip reportlanırsan seni izlerler ve banlarlarBuradan indireceğim radar mapini hiç belli etmeden legit bir şekilde kullanırsam ban yer miyim ? Kısacası oyun sırf arkada uygulama açık olduğu için tespit edip mi banlıyor yoksa tamamen senin oynayışına göre mi banlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?