Ban yememe hakkında bi kaç bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
310 lvl hesap gitti akslg kral hereks ban yiyor ve artık ıp ban muhabbeti dönüyor

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam eski hesapla alakalı olduğunu zannetmiyorum unranked hesap satın almıştım ve 2 yıl aralıksız hiç ban yemedim ama pc formatladıktan sonra 1 maç atar atmaz ban yemiştim serial ile fln alakalı olduğunu düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sen bunları yapıyorsun ben hiç birini hala da ban yemedim evade full açık bypass kullanmıyorum ve tr sunucusunda oynuyorum oynadığım karakterler vayne yasuo pyke sup karakterler top lane vayne yapıyorum seriden bitiriyorum

Ekli dosyayı görüntüle 72437
valla ben de full acık hersye oynuyorum hıc bıse kullanmıyorum bypass felan yemedım hala bılgı ıcın tesekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bypass kullanmamıştım nasıl oluyor bilmiyorum açıklayabilirmisin

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Valla sağol sayende bir daha ban yemem 5 10 tane heaabim vardi ;)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her türlü ban yiceksiniz kaçınılmaz bi dürüm bu genede ban daha geç yiyebilirsiniz ban wawe çıktından belli eski bi hesapta oynuyorum evade kapalı bi şekilde ve ban yemedim hala Oyundan çıktığımda bu bypassı kullanıyorum Link - sizinde yapmanızı tavsiye ediyorum ve eski hesap olursa daha geç ban yersiniz tekrardan söylüyorum
benim en fazla 3 oyun sürüyo

Üye
4 HİZMET YILI
yani belli artık kullandınmı bi kere o banı atıyorlar kaçış yok :D (bilgilendirme için teşşekürler)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
denemeye değer güzel taktik o link 1 yıl evvel paylaşılmış bakalım şuan bile işimize yarıyorsa tadından yenmez sağ olasın bilgilendirme için

Üye
4 HİZMET YILI
zoom hack ve skin hack çok açma evade de ayarla fulleme onun dışında kolay kolay yemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...