Ban Yememe Taktikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir hileyi kullanmaktayım fakat 1 ve ya 2 kere süreli ban yedim;

Şimdi size söyleyeceğim şeyler basit ama emin olun çok işinize yarıyacak.

*Öncelikle öz güvenden kurtulun derim bir avantajınız var ve sabırsız bir şekilde kullanmayın örnek; bir adam eve pusmuş ise ona atak yapmak yerine sizde evin etrafına pusun ve çıkmasını bekleyin, Sabırsız olmayın.

*İzlemeye alındığınızda seri bir şekilde belli olan hileleri kapatın derim, zaten kısayol tuşları seçeneği var. Hızlı koşma,Zıplama,(Hangi belli olan hileleri kullanıyorsanız) İzlemeye alındığınızda kısayol tuşuna ekleyerek hemen kapatın emin olun rapor atmadan gidicektir.

*Hilenizi abartmayın, adam öldürmek yerine birinci olmaya çalışın. 2x dürbünlü ile bir adamı 500-600 metre arası vuruyorsanız ve ''Belli etmememe rağmen ban yedim'' diyorsanız kusura bakmayın ama hak etmişsiniz. zaten avantajınız büyük ne var savaşa bir eve pus bekle be arkadaşım :)

*Bilmiyorum pek işe yarıyor mu ama ben genellikle indirdiğim zaman hileyi klasör olarak attığımda ''Lsfa2342'' vs isimler verir hileye de klasöre de bunu değiştirin atıyorum '' Ahmet'' '' Mehmet'' vs yapın emin değilim bir işe yaradığından ama bilmem benim totemim diyebilirim

*Rapor yediğinizde oyun bazı oyun dosyaları yüzünden sisteme o anki ekran görüntüsü gidiyor ve bu ekran görüntüsünde en çok ele veren ''Çimlerin olmaması'' oluyor kısayol tuşlarından bir adam öldürdüğünüzde çimleri kapatın (10 saniye), ve tavsiyem eğer sisteminiz iyi ise çim hilesini kullanmamanızdır.

*Şimdilik bu kadar fakat documents dosyasında ki bazı .dll dosyaları sisteme ekran görüntüsü yollamayı sağlıyor ben ise bu dll dosyalarını pasif hale getirdim yakında (yetkililer izin verirse) onu yapmayı öğreteceğim ve ekran görüntüleri sisteme gitmeden sizin elinize ulaşacak. ee artık anı olsun diye saklarmısınız ne yaparsınız bilemem :). İYİ GÜNLER

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Yararlı konu ben bi eve pusarak bekleyemem ama fazlada abartmam hile ilk çıktığından beri kullanıyorum e ban yemedim daha

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben aimbot ve esp hariç hiçbirşey kullanmıyorum report yemiyoruz enazından spec'lerden

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Belli ederek ve ya etmeyerek en fazla 13 report yediğinizde direk ban yiyorsunuz

Üye
8 HİZMET YILI
hani insert tuşuna basınca hile gidiyor ya işte bende olmuyor o bende hileyi sağ alt köşeye gizliyorum hilenin sadece memoryhackers yazan kısmı gözüküyor dedin ekran görüntüsü gidyor yöneticilere onu görürmüler acaba 3 kere ban yedim bidaha yemek istemiyom :D

Üye
8 HİZMET YILI
Yararlı konu ben bi eve pusarak bekleyemem ama fazlada abartmam hile ilk çıktığından beri kullanıyorum e ban yemedim daha

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hani insert tuşuna basınca hile gidiyor ya işte bende olmuyor o bende hileyi sağ alt köşeye gizliyorum hilenin sadece memoryhackers yazan kısmı gözüküyor dedin ekran görüntüsü gidyor yöneticilere onu görürmüler acaba 3 kere ban yedim bidaha yemek istemiyom :D
hayır gözükmüyor. bir tek çimlerin olmaması gözüküyor

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
İnsert yoksa veya insert tuşu yoksa Shift+Num0 yap gizlenir

Üye
8 HİZMET YILI
Sizde kendinize göre taktikler bulmussunuzdur biri spec geçtiğinde kapatın abi bu kadar basit hız hilesi zaten yapmayın gerek yok çok belli oluyor bi aim bide wall mükemmel oluyor

Üye
8 HİZMET YILI
beyler ben bu gün ban yedim perma ban sanırım sadece wall kullanıyordum ve belli etmiyordum hemde hic belli etmiyordum mesafede 200 metre yapmıştım cevremdekileri göreyim diye oyuna girdim paraşüt actim adada indim alt hangarı lootladiktan sonra ban yedim neden öyle oldu bani düzeltme olasılığım varmi faceden adamlarla iletişime geceyim durduk yere ban yedim falan diyeyim zaten sadece internet kafede oynuyorum adamlara bunuda diyeyim benim bir suçum falan yok diyim oyuna para yatırdım çünkü bani düzeltme olasılıkları varmı.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "XBemed1, post: 712893, member: 602151"] You eat directly when you eat up to 13 reports, with or without notice [/ QUOTE]
yeah really sure

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...