lolde hangi anticheat sistemi var bilmiyorum birisi reportlamadığı sürecede ban yemiyorsun diye biliyorum ama wolf tarzı oyunlar var güncel hile açmadığında 10dk da banlanıyorsun belki hile güncel olduğu için sıkıntı olmaz
hayır dostum onu demiyorum ben şimdi hileyi indircem smurf hesabımda açıcam oynuyacam daha sonra hileyi kapatıp orjinal hesabıma geçicem hilesiz bir şekilde oynayacam arkadaşlarla yani demek istediğim hileyi 1 kere açtıktan sonra oyun dosyalarında değişiklik oluyormu hile kapalı dahi olsa ban yeme ihtimali varmı
Arkadaşlar tam oyun yüklenirken hilenin açık olduğunu fark ettim hemen alt f4 çekip geri girdim maça ama maç daha başlamamıştı. Sizce ban yer miyim hesap baya değerli.
hayır dostum onu demiyorum ben şimdi hileyi indircem smurf hesabımda açıcam oynuyacam daha sonra hileyi kapatıp orjinal hesabıma geçicem hilesiz bir şekilde oynayacam arkadaşlarla yani demek istediğim hileyi 1 kere açtıktan sonra oyun dosyalarında değişiklik oluyormu hile kapalı dahi olsa ban yeme ihtimali varmı