Uzman Üye
Kardes Ben zaten Pubg Emulator iyi oynuyorum. Dword hilesini kullandiktan sonra (duvar arkasi izlemiyorum, rank kasan pusuculari vurmuyorum, gizlenmis oyunculari ve s. ates etmiyorum, sanki hile yokmus gibi oynuyorum) 3 bin, 4 bin hasar 25-30 kill aliyorum. Ban yermiyim??? guzel pusmus oyuncuya kendimi bile oldurtuyorcok
kolay kolay yemiyorsun kullanima bagali abartmyacaksin belli etme cokKardes Ben zaten Pubg Emulator iyi oynuyorum. Dword hilesini kullandiktan sonra (duvar arkasi izlemiyorum, rank kasan pusuculari vurmuyorum, gizlenmis oyunculari ve s. ates etmiyorum, sanki hile yokmus gibi oynuyorum) 3 bin, 4 bin hasar 25-30 kill aliyorum. Ban yermiyim??? guzel pusmus oyuncuya kendimi bile oldurtuyorum.
knk sen baya sabırlı oynuyosun ciddenKardes Ben zaten Pubg Emulator iyi oynuyorum. Dword hilesini kullandiktan sonra (duvar arkasi izlemiyorum, rank kasan pusuculari vurmuyorum, gizlenmis oyunculari ve s. ates etmiyorum, sanki hile yokmus gibi oynuyorum) 3 bin, 4 bin hasar 25-30 kill aliyorum. Ban yermiyim??? guzel pusmus oyuncuya kendimi bile oldurtuyorum.
İnşallah kardeşinşallah yemeyiz
herzaman risk var 0 risk biye bireşy yokKardes Ben zaten Pubg Emulator iyi oynuyorum. Dword hilesini kullandiktan sonra (duvar arkasi izlemiyorum, rank kasan pusuculari vurmuyorum, gizlenmis oyunculari ve s. ates etmiyorum, sanki hile yokmus gibi oynuyorum) 3 bin, 4 bin hasar 25-30 kill aliyorum. Ban yermiyim??? guzel pusmus oyuncuya kendimi bile oldurtuyorum.
reportlanma sayına bağlı durum hocam sonrasında izlediklerinde anlarlarsa durumu bence ban yersinKardes Ben zaten Pubg Emulator iyi oynuyorum. Dword hilesini kullandiktan sonra (duvar arkasi izlemiyorum, rank kasan pusuculari vurmuyorum, gizlenmis oyunculari ve s. ates etmiyorum, sanki hile yokmus gibi oynuyorum) 3 bin, 4 bin hasar 25-30 kill aliyorum. Ban yermiyim??? guzel pusmus oyuncuya kendimi bile oldurtuyorum.
eğer izlenirse vebi kaaç kez üst üste reportlanırsa ban atabilir amayemezsin bence ben baya belli ede ede oynadım birşey yok hala
eğer kendini belli edersen yemen normal belli etmeden oyna ban yemezsin izlenirsen yersinçok ban atıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?