Seçkin Üye
Evet katılıyorum ban yemeseydin bi ihtimal verirlerdi.oyunu satın aldıktan 24 saat içerisinde iade etme hakkın var onu geçtim ban yemiş olan bir oyunu iade etmen imkansız geçmiş olsun iyi forumlar
ne o ban kalkar nede para iade ederlerSa beyler bundan 1 hafta once memoryhack steam hilesini kullandim oyun bitmeden 24saat ban atti sonra ban kalkinca tekrar actim bu sefer komple ban atti ilestisme gectim yasakli porgram tespit edilmiş hile /hack die bani kaldmriyorlar iade edin madem parami dedim steam ile gorusmeniz gerekiyor dedi sizce boyle bişey o olurmu parami geri alalblrmyim?
Dersmi burasi bi hile sitesi kardesim oyunlar hile acmak icin vardirhata senin dostum para verdiğin oyunda hile açmanı tavsiye etmem sende ders çıkarmışsındır artık
Edemezsin diye biliyorum ama denemekden zarar gelmezSa beyler bundan 1 hafta once memoryhack steam hilesini kullandim oyun bitmeden 24saat ban atti sonra ban kalkinca tekrar actim bu sefer komple ban atti ilestisme gectim yasakli porgram tespit edilmiş hile /hack die bani kaldmriyorlar iade edin madem parami dedim steam ile gorusmeniz gerekiyor dedi sizce boyle bişey o olurmu parami geri alalblrmyim?
Steamda 15 gün ve 2 saaten az oynanmış oyunları iade edebilrisin ama o oyundan yasaklanma aldıysan geçiş olsunSa beyler bundan 1 hafta once memoryhack steam hilesini kullandim oyun bitmeden 24saat ban atti sonra ban kalkinca tekrar actim bu sefer komple ban atti ilestisme gectim yasakli porgram tespit edilmiş hile /hack die bani kaldmriyorlar iade edin madem parami dedim steam ile gorusmeniz gerekiyor dedi sizce boyle bişey o olurmu parami geri alalblrmyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?