Sanırım ynei atni cehat yazılımı geldi epeydir girmyiorum ama öyle duymuştumsiz hile ile oyuna girdiğiniz anda hiçbir sunucuya giriş yapmasanız bile vac koruması sizin oyununuzu taramaya alıyor vac koruması olmayan sunucular oyun ücretsiz olmadan once internetten ***** indirmiş oyuncular içindi steamdan girdiğiniz anda valve anti cheat oyunu tarar ve lobide bile ban yiyebilirsiniz iyi forumlar
anti cheat yazılımı en son vac dalgası ile birlikte yenilenip sürekli güncellemeler gelsede hilelerin önüne geçememekle birlikte ücretsiz hilelerin cogunu tespit edebiliyor ki zaten artık hile fiyatlarıda 30-40 tl lere kadar düşmüş durumda rahatlıkla alınabilecek şeylerSanırım ynei atni cehat yazılımı geldi epeydir girmyiorum ama öyle duymuştum
cs go da hile kullanmakda ne bileyimanti cheat yazılımı en son vac dalgası ile birlikte yenilenip sürekli güncellemeler gelsede hilelerin önüne geçememekle birlikte ücretsiz hilelerin cogunu tespit edebiliyor ki zaten artık hile fiyatlarıda 30-40 tl lere kadar düşmüş durumda rahatlıkla alınabilecek şeyler
ben kendim kullanmıyorum orjinal hesabımda suanda 1600 tl lik envanter ve 3700 saatim var bunları riske edemem fakat bazen boost yaptıgımız hesaplarda kullanıyoruz hızlı lobi boost içincs go da hile kullanmakda ne bileyim
Fakat arkdaş olarak sürekli boost yaparsanız boostlar geçersiz olmuyor mu ? ben öyle biliyorumben kendim kullanmıyorum orjinal hesabımda suanda 1600 tl lik envanter ve 3700 saatim var bunları riske edemem fakat bazen boost yaptıgımız hesaplarda kullanıyoruz hızlı lobi boost için
:AD:AHerhalde düzeltmişler biz mevlana açıp hile vs si atardık eskiden
Hocam geçersiz olmuyor kendi ekibimizde herkes boost yaptığından farklı hesaplar bir araya geliyor sürekli farklı 5 li oluyor ve lobi kurma işini arkadaş ekleyerek değil dangerzone aranıyor kısmından arkadaş eklemeden birbirini bulduruyoruz hesaplara bir çeşit oyunun beyninde sanki bilmeden denk gelmiş gibi algı yaratiyoruzFakat arkdaş olarak sürekli boost yaparsanız boostlar geçersiz olmuyor mu ? ben öyle biliyorum
Güzel taktik video falan çekip atmayın internete sonra fixlerler bunuHocam geçersiz olmuyor kendi ekibimizde herkes boost yaptığından farklı hesaplar bir araya geliyor sürekli farklı 5 li oluyor ve lobi kurma işini arkadaş ekleyerek değil dangerzone aranıyor kısmından arkadaş eklemeden birbirini bulduruyoruz hesaplara bir çeşit oyunun beyninde sanki bilmeden denk gelmiş gibi algı yaratiyoruz
Bunu düşünmüsken fixletmemeyi tabiki düşündük daha öncedenGüzel taktik video falan çekip atmayın internete sonra fixlerler bunu
Bunu düşünmüsken fixletmemeyi tabiki düşündük daha önceden
Ben foruma üye olalı baya olmuştu fakat son zamanlarda kullanmaya başladım çok fazla ilgilenmiyordum ama şu günlerde vakit geçirmek için eğlenceli forum200 IQ bende mesajı yükseletmeye claısyorum o yüzden sürekli cevap yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?