Uzman Üye
ne oyunuyorsun kardeşim nerden yedin banyeni hileden bi tek ben mi ban yiyorum sürekli
pubg mobile veri değişim hatası veriyor sonra da 10 yıl baam ban
yok ya esp tek acık zaten 3 oyundan sonra istisnasız bam atıyorhileyi kullanırken çok belli etmişsindir
pubg mobile veri değişim hatası veriyor sonra da 10 yıl baam ban
Mimlenmişssin artık oyun ip adresinden seni takibe almış ola bilir her açtığın yeni hesapta en başından beri sistem seni takip ediyordur çok fazla ban yediğin içinyok ya esp tek acık zaten 3 oyundan sonra istisnasız bam atıyor
keşke dediğin kadar kolay olsa broBro.., try to delet the gameloop from your computer completly, clean your temp file, change you mac-adress, restart your computer, then you can play pubg without having a risk to get banned
hesabını 1 gün dinlenmeye al mimlenmişsin ben hic yemedim daha ve az kill al cok report toplamışsın
bunun çözümü yok muMimlenmişssin artık oyun ip adresinden seni takibe almış ola bilir her açtığın yeni hesapta en başından beri sistem seni takip ediyordur çok fazla ban yediğin için
peki çözümü ney bunun corona gibi oldu ha yemin ederim inatlaşmışım oyunlaBüyük bir ihtimalle ipin alınmış takip ediliyorsun o yüzden
keşke dediğin kadar kolay olsa bro
Post automatically merged:
bunun çözümü yok mu
temizliyorum pampa daha çok inatlaşıyor benimleClean up your computer dude..this is the best way to avoid the banne another time
acaba format atsam düzelir mitemizliyorum pampa daha çok inatlaşıyor benimle
Yes better than cleaning uptemizliyorum pampa daha çok inatlaşıyor benimle
Post automatically merged:
acaba format atsam düzelir mi
ip alışmışsa yine bam atar broYes better than cleaning up
Bildiğim bir çözümü yok üzgünümpeki çözümü ney bunun corona gibi oldu ha yemin ederim inatlaşmışım oyunla
eski sürümde ben 30 leş yapıyordum bam atmıyordu zaten ama yeni sürüme gecince ban atmaya başladıaim kullanmadan sadece esp ile oynuyorum 10/15 arası leşim oluyor daha ban yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?