bana öyle bi program gerekliki bi takvim oluşturucam ve o takvim dışına çıkmamam için beni engelleyecek . örneğin : saat 6 dan 7 ye kadar ..... sitesinden ders çalışılacak . dediği zaman sadece .... sitesine girebilicem başka hiçbir site uygulama vb. giriş yapamıycam . bunu kendim için istiyorum lgs için çalışmam gerekli ama sürekli oyun oynuyorum .
açıkçası bu dediğine dair zaten bir aile sistemi var bilgisayarlarda detaylıca evebeyn kontrolü gibi birşeydi sanırsam televizyonlada karıştırıyor olabilirim ama detaylıca araştırırsan senin için daha iyi olabilir.
bunu en güzel yapabileceğin proğram exel tabiki ama burda unutma program sana uymamalı sen proğrama uymalısın bak 2 hafta zorla o program dısında hayatını yok say sadece oraya odaklan sonrası nasıl geliyor sen bile şaşıp kalacaksın göreceksin bak
kendin bırakman lazım irade meselesi eğer gerçekten o liseyi istersen zaten oyunu tadında oynarsın çünkü çalışman lazım sen bunu yazarken bile rakiplerin soru çözüyordu oyunu her zaman oynarsın git dersini çalış sınav bitince sabahlara kadar oyna başarılar
Böyle bir program şuana kadar görmedim. Ama bu yoksa bile bunun gibi bir program çıkmalı kesinlikle. Böyle canı gönülden çalışma isteği olan öğrencileride oyuna kaptırmamak lazım. Ama program değilde herşey akılda bitiyor. Bunu hiçbir zaman unutmayalım.