The story about good
Ultra Üye
Eline sağlık tabi ki güzel diGüzelmiydi onu söyleyin yaw
Hani yeni üyeler özellikle bu tarz şeyler yaşıyora bodoslama caps vs ona istinaden yaptım , genelde editi yapan kişi sürekli tekrar tekrar part part ve bitirdikten sonrada defalarca tekrardan izlediği için bazen bazı şeyleri kaçırmakla beraber komik olup olmadığından veya istediği hissiyatı yaşatabildiğinden emin olamıyor o yüzden sordumEline sağlık tabi ki güzel di
Doğrudur ama şunu diyim hayatımda hiç ban yemedimHani yeni üyeler özellikle bu tarz şeyler yaşıyora bodoslama caps vs ona istinaden yaptım , genelde editi yapan kişi sürekli tekrar tekrar part part ve bitirdikten sonrada defalarca tekrardan izlediği için bazen bazı şeyleri kaçırmakla beraber komik olup olmadığından veya istediği hissiyatı yaşatabildiğinden emin olamıyor o yüzden sordum
Discord'da attığım neydi peki ban değilmiydiDoğrudur ama şunu diyim hayatımda hiç ban yemedim
Attığın ban işe yaramıyor yine girebiliyorumDiscord'da attığım neydi peki ban değilmiydi
Ben çok ban yedim aşinayız bu tarz işlereDiscord'da attığım neydi peki ban değilmiydi
ne kadar masumDoğrudur ama şunu diyim hayatımda hiç ban yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?