Bana Bunu Çevirebilecek varmı çoğunu değil lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Hello everyone, registered here because your site and another one showing in google search!
I had the same problem with Gameloop emulator it showing warning (16 2184 112) pubg mobile crashing AND after about two days - I FINALLY SOLVED THIS ISSUE!
Solution is - to disable "Debug mode" in windows, because after new Pubg Update - it will not work because of possibility to hack Gameloop/Pubg mobile!
all you need to do is:
Open your windows start menu and search for cmd
Right-click on it, and from drop down menu choose "Run as administrator"
Now, window should be named "Administrator: C\windows\system32\cmd.exe"
if its named only "C\windows\system32\cmd.exe" - you not run it as administrator
Then type bcdedit /set testsigning off
if you have done correct - it will say "operation done succesfully"
Reboot your pc.
Gamelopp will work normally now. (bu arada konu secme yerınde boyl ebır konu secme olmadıgından proglamlama sectım k.b)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windowstaki "degub mode" soruna sebep olduğunu bulmuş. Onun için yapılması gereken cmdyi yönetici olarak aç, oraya :Then type bcdedit /set testsigning off komutu yaz diyor. Eğer işlem başarıyla gerçekleşti derse sorun çözülürmüş. Sanırım windows 10 kullanıyorsun, ondaki hata debug mode oyunun düzgün çalışmasını engelliyormuş(hilecileri engellemeye yönelik bir hamle galiba diyor)
Bunlar işe yaramazsa bir de şu video var onu dene:

Üye
7 HİZMET YILI
Windowstaki "degub mode" soruna sebep olduğunu bulmuş. Onun için yapılması gereken cmdyi yönetici olarak aç, oraya :Then type bcdedit /set testsigning off komutu yaz diyor. Eğer işlem başarıyla gerçekleşti derse sorun çözülürmüş. Sanırım windows 10 kullanıyorsun, ondaki hata debug mode oyunun düzgün çalışmasını engelliyormuş(hilecileri engellemeye yönelik bir hamle galiba diyor)
Bunlar işe yaramazsa bir de şu video var onu dene:
adamsın zaten o videoyu izleyip halletim genede sağol sizin gibi insanlar var ya multu oluyor insanlar adamsın <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...