Onaylı Üye
kardesim o adam bircok kisiye kufur etti resmen diger kisilerin emegini hice saydı. @muhammedsky ozele bak kardesim ordan atarimUNLOSST X v3 öneririm 5.000 tl ama çok ideal alabilirsin %25 indirimdeyken kaçırma derim.
Kime etmiş ilk defa duyuyorum adam yıllardır insanların güzel bir bilgisayarı olması için uğraşıyorkardesim o adam bircok kisiye kufur etti resmen diger kisilerin emegini hice saydı. @muhammedsky ozele bak kardesim ordan atarim
UNLOST adamdir ben kendini severim arkadaşımız beğenmesse elimde birçok bilgisayar var hepsini sıra sıra yazarım.kardesim o adam bircok kisiye kufur etti resmen diger kisilerin emegini hice saydı. @muhammedsky ozele bak kardesim ordan atarim
bende duymadım kral adamdır en son kanser kardeşimize çok güzel bilgisayar hediye etti , adam kazandığı parayı hak ediyor.Kime etmiş ilk defa duyuyorum adam yıllardır insanların güzel bir bilgisayarı olması için uğraşıyor
Tamam bakacağım teşşekürlerUNLOSST X v3 öneririm 5.000 tl ama çok ideal alabilirsin %25 indirimdeyken kaçırma derim.
kazandıgı parayıda izleyicilerine veriyorUNLOST adamdir ben kendini severim arkadaşımız beğenmesse elimde birçok bilgisayar var hepsini sıra sıra yazarım.
Post automatically merged:
bende duymadım kral adamdır en son kanser kardeşimize çok güzel bilgisayar hediye etti , adam kazandığı parayı hak ediyor.
dm gelKime etmiş ilk defa duyuyorum adam yıllardır insanların güzel bir bilgisayarı olması için uğraşıyor
kardesim o adam bircok kisiye kufur etti resmen diger kisilerin emegini hice saydı. @muhammedsky ozele bak kardesim ordan atarim
kasa onerenler unlostu, unlostu onerenlere kasayi onerdim baska ne yaptimPnp adam kasa önermiş unlostu değil
Onun stoğu yok dostum.donanım arşivinin var bir tane 3k tl hem monitörlü
Senin sistem baya iyi ben 7000 tlyi çalışarak biriktirmiştim kenara koya koya yemeden içmeden kısa kısa sen naptın kredi falanmı yoksa baba parası falanmıdostum indirimleri bekle ben benim kasayı monitörle 11bine almıştım yaklaşık monitör 2800tlydi kasa yaklaşık 7200 tlye falan geldi sistem özellikleri altta yazıyor ekran kartı muazzam<3 ve ucuz tam perf
dostum ekran benden bedavaya geldi ruletten diğerlerini abimle topladık emin ol bu sistemden pişman olmazsın psu kasa klavye falan hepsi içinde 11 de değil 10800 falandı sanırsamSenin sistem baya iyi ben 7000 tlyi çalışarak biriktirmiştim kenara koya koya yemeden içmeden kısa kısa sen naptın kredi falanmı yoksa baba parası falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?