Bana resmi canlandırma ile ilgili program önerirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
After E. gibi programlar bende saten yüklü benim istediğim böyle resmi canlandırma mesela aynen bunun gibi eskiden bu program bende vardı ama ne olduysa ismini unuttum çok lazım TEŞŞEKKÜRLER
(Bu programda şöyle özellikler var mesela bir wallpaper buldunuz onu canlılaştırıp canlı masaüstü yapmak istiyorsunuz (WALLPAPER ENGİNEDEN BAHSETMİYORUM) Bu program atıyorum roketli bir wallpaper buldunuz o roketin ateşini canlılaştırıyor gerçekçi oluyor aynı şekilde deniz manzaralı bir wallpaper varsa denizi canlılaştırıyor yada farklı şeyleri, Bulutlu bir wallpaper var diyelim ona gerçekçi yıldırım, şimşek, doğa olayları filan ekleyebiliyoruz)

ÖRNEK OLARAK VERDİĞİM GİFLER
95d1c40cc9518ecafe66af9fa157d8e2.gif
89434347.gif
ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE BAHSETTİĞİM PROGRAMLA YAPILMIŞ
animated-wolf-gif (63).gif
6e91cbeb.gif
23ff9e83e5f10cfc6c2008f341d6a69c.gif

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Bunlar GİF oluyor ve internette araştırma yaparsan bulabilirsin. Ancak böyle bir program varsa bulduğun zaman banada ismini atarsan sevinirim.

Üye
9 HİZMET YILI
Yok beyler beni yanlış anlamışsınız ben saten gif olduğunu biliyorum demek istediğim normal bir resmi CANLILAŞTIRMA mesela bulutlu bir resim var o bulutlar haraket etmesi yada deniz manzaralı bir resim var o denizin dalgalanması böyle, Kesinlikle eminim böyle bir program var ama ismini unuttum çok güzel bir program çıkmazmı burdan bilen bir kişi

Üye
9 HİZMET YILI
Yada tüylü bir resim var o tüylerin rüzgar efekti ile hafif sallanması bunun gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...