Bunlar daha kaliteli ve zor Panzoid Beleş bir site bana göre kötü bir siteİntroda ki yazı tipini beğenmedim panzoid de bir sürü intro var ordan kolayca yapabilirsin basit bunlar pek güzel gelmedi bana
Beleş olan herşey kalitesizmi oluyor ?Bunlar daha kaliteli ve zor Panzoid Beleş bir site bana göre kötü bir site
Ben kalitesizmi dedim yorumu iyi oku.Hem mesela panzoidden bi intro yaptın paylastın yoruma direk intro panzoidden belesci gibi yorumlarda geliyor en azından biri saatlerce uğraşarak kendi emeğiyle intro çıkarınca böyle bir şey diyemiyorlar.Beleş olan herşey kalitesizmi oluyor ?
EywallahEmek Var İyi İyi
Eywallah introyu ben yapmadım zaten kanka.Bi de şu var kimine göre iyi dir kimine göre kötüdür ben kendimce fikrimi söyledim ben genelde beğenmiyorum tabi içinde güzel olanlarıda var elbet.Panzoid kötü demişsin kankam da panzoiddeki intro tasarımcıları işinde iyi yaratıcı tasarımcılar aralarında bazıları var saçma introlar yapıyorlar ama geneli iyi oluyor intron da güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ediyorumGüzel olmuş, fakat artık bu tür introlar baydı bence.
yok ya iyi gibiGüzel olmuş, fakat artık bu tür introlar baydı bence.
Teşekkür ederimBu tür introlar popüler değil artık.Basit introlar daha sade ve şık (Rasher'in introsu gibi)
İntro güzel ama yapan arkadaşın eline sağlık.
Teşekkür ederim fikrine saygı duyuyorum.Ben kötü buldum beğenmedim
AYNENemek var emek
Kim Yapmışsa Eline Sağlık
Teşekkür ederimemek var emek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?