Banana Fish Anime incelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suffering from anxiety
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çeşitli ödüllere ve adaylıklara sahip olan Mangaka Akimi Yoshida’nın ilk olarak 1985 yılında yayınlanan ve 1994 yılında sona eren aynı adlı eserinden animeye aktarılan Banana Fish, izleyenini New York şehrine götürüyor.

Ash Lynx, çocukluğu sokakta geçmiş, Dino adında bir mafya babası tarafından alındıktan sonra hayatına farklı izler taşıyarak devam eden 17 yaşında bir çete lideridir. Çevresindeki tek aile üyesi olan abisi gittiği savaştan beklenmedik bir hasarla döndüğünde işin aslını araştırmaya karar verir. Anime boyunca onun öğrenme çabasını, bununla birlikte isteği dışında içine düştüğü durumlara karşı verdiği savaşını görürüz.

Eiji Okumura ise 19 yaşında olmasına rağmen genellikle daha küçük olduğu düşünülen bir fotoğrafçı asistanıdır. İşi gereği Ash ve çetesiyle röportaj yapmaya geldiğinde sakin hayatı büyük bir değişime uğrar.

Animeyi dikkatli izlerseniz size merak uyandırıcı başlıklar veriyor. Ve kendi çerçevesinde onları yoğun ya da hafif bir şekilde işliyor. Kısacası belli gerçeklikler, onların içinde kalmış bir karakter ve çekinceleri olmayan bir kurgu üzerinden bize sunuluyor. Çekinceleri olmayan bir kurgu, çünkü olaylar belirli sıfatlarla etiketlendirilmeden, buna göre bir etik kalıba sokulmadan gösteriliyor.

Yorumum: Gayet güzel ve akıcıydı çok fazla dram içeriyor genelde dramı pek sevmem ama bu anime benim için bir istisna, çok beğendim. Puanım 8/10.

Ekli dosyalar

• kappak.jpg
    kappak.jpg
    68.5 KB · Görüntüleme: 63
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Banana fish sadece anime severlerin değil dram severlerin de beğeneceği bir yapım hikayesi oldukça etkileyici ve karakterlerin gelişimi izlemeye değer ayrıca new york şehrinin atmosferi de dizinin izlenmesini daha da keyifli hale getiriyor eğer drama aksiyon ve gerilim türlerini seviyorsanız banana fish'i kesinlikle izlemenizi öneririm Puanım 8.5/10

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yaoi damgasıyla bizler arasında pek sevilmeyen seri ama animasyon kalitesi müzik ve o şaheser final sahnesi baya duygusal bir derinlikteydi ben baya beğendim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yedi ölümcul gunahi herkeze tavsiye ederim güzel bir anime

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yaoi olsa da baya güzel drama sevenler için

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
dram seviyorsanız çerezlik izlenebilir onun haricinde pek benlik bir seri değil

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Her zaman bu animeyi es geçmiştim, özet için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Cok sakin ilerliyor izlemesi zor ama bakıcaz artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tam bir mid anime daha iyi seçenekler var ama kötü değil kendine bağlayabilirse gayet ok.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sonunda hafiften bi gözler dolmuştu yalan yok ama pek benlik bir katagoride değil dram sevenler romantizim sevenlere iyi seyirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...