Banka hesabına düzensiz bir şekilde yüksek miktarda para gelmesi hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Babam ihracat ile uğraşıyor ve bazen Irak tan yüksek miktarda dolar hesabıma geliyor, ayrıca kuzenlerim yurt dışında yaşamakta sürekli hesabıma tl ve dolar gönderiyorlar. Bir arkadaşım bunun ciddi bir sorun ve suç olduğunu söyledi bilgisi olan var mı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bana gönder reis . Ne kadar suca girer bilmem ama yinede sen bi araştır

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
vergisi kesildiği sürece yasal diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
araştırılmaya alınırsın gönderen kişi fatura vs bişey gösteremezse başın derde gire bilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Paranın nerden geldiğini ıspatladıktan sonra ne suçlaması yapılabilir korkma reis

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Uzun süre sonra takibe takılır eğer şirket veya firma sahibisiysen yoklama alırlar ceza yiyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ya bilmezden gelme burada hepimizden iyi biliyorsun eğer o para vergi kaçamağı veya bir şekilde yasal olmayan işler için kullanılıyorsa eninde sonunda içeri alınırsın ha ama şanslısındır kuzenlerin seni seviyordur para atabilir bir şey olmaz keşke bizde de böyle kuzen olsa

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şirketin parası için elbet vergi ödeniyor da, kuzenlerimin attığı para başıma bela olur mu ? veya hesaplarım bloke olur mu onu merak ediyorum.
kuzenlerinden gelen para ne için kullanılıyor günlük harcamaların içinse cep harçlığı diye o konuya çok el atılmaz hesapların bloke olabilir yüklü miktarda gir çık yaptığı için fakat bankana gidip açtırabilirsin bu maksimum 1 hafta sürer, diğer gelen para için vergi ödeniyor ise o kısımda hiç problem olmaz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sürekli yüksek geliyosa belki ilerde olabilir, ama ciddi bi rakam deilse birşey olmaz. açıklama gönderim yazarlarsa neden gönderdiğini iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şirketin parası için elbet vergi ödeniyor da, kuzenlerimin attığı para başıma bela olur mu ? veya hesaplarım bloke olur mu onu merak ediyorum.
vergide sorun yoksa paranın kaynağıda yasal ise bir sorun oluşturmaz bu tür bi durum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dostum öncelikle vergisi ödendiğinde kurtulamazsın banka uygulamasına girip limitlerini yükselt 1 ay içinde 100 k tl den fazla gelirse hesabına incilemeye düşersin limit yükselttiğin için bankadan arayabilirler korkmana gerek yok yurt dışındaki kuzenlerinin para attığını cep harçlığı yada aile büyüklerinin masraflarına yolladığını falan söylersin olur biter her şey yasalsa korkulacak bir durum yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
o arkadaşın şeker patlatmaktan beyni dönmüş fazla kumar oynamış tr bankası sonuçta problem yaratmaz.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bir şey olacağını sanmam kripto ile gönderim sağlayabilirsiniz eğer korkuyorsanız

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
paranın nerde geldini tespit et bu suç olabilir

Üye
2 HİZMET YILI
her ay bi miktar göndere bilirler saten bankadan bankaya giderken bi miktar göndertiyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bişey olmaz ama yani banka bloke koyabilir

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
İnceleme başlata bilirler belki Çok yoğun para geliyorsa devletin dikkatini çeker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...