- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kardesım sanada sorayım fake acınca asıl hesap ban yermıBencede Önceki Güncellemeden Bu Yana Hesabım Banlanmadı Rank Kastım s1 den p4 oldum ama bakalım.
Hayır hangi hesapta açarsan o hesap banlanır.kardesım sanada sorayım fake acınca asıl hesap ban yermı
eyw adamsın tum korkum gıttı benı bekle scrıptHayır hangi hesapta açarsan o hesap banlanır.
eyw saolasınfake açınca asıl hesap ban yemez öyle denemek lazım bencede
ne kadar zamanda yaptın çünkü ben 1 hafta sonra ban yedimBencede Önceki Güncellemeden Bu Yana Hesabım Banlanmadı Rank Kastım s1 den p4 oldum ama bakalım.
2 Hafta Sürdü Aktif Oynasam dia yapardımne kadar zamanda yaptın çünkü ben 1 hafta sonra ban yedim
lole güncelleme geldi kardeşim o yüzden scripte de geldiReis bende hile çalışmamaya başladı bi çözümü var mı oyun bulundu dedikden sonra hiç bir işlem yapmıyor tuşlara falan basıyorum hiç bir işlevi olmuyor
hıle yenı gelen guncelleme ıle fıxlendı guncellenınce calısırReis bende hile çalışmamaya başladı bi çözümü var mı oyun bulundu dedikden sonra hiç bir işlem yapmıyor tuşlara falan basıyorum hiç bir işlevi olmuyor
yama geldi sende bi sorun yok herkeste öyleReis bende hile çalışmamaya başladı bi çözümü var mı oyun bulundu dedikden sonra hiç bir işlem yapmıyor tuşlara falan basıyorum hiç bir işlevi olmuyor
İstersen hileyi inject ettiğin andan itibaren o hesabı mainlemiyceksinkardesım fake acıp oynasam asıl hesap ban yermı
hıleyı acmadan baska cara gırsem veya temız lolu kopyalayıp kopyaladıgım yerden gırsem sıkıntı cıkarmıİstersen hileyi inject ettiğin andan itibaren o hesabı mainlemiyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?