Seçkin Üye
belli etmeden oyna yani legit oyna . amaç rank kasmaksa wine oyna sona kal ve aimbot açma. gerekli taktiklerle wini koparırsın zaten her türlü hileyle oynarken 200 iq oynamana gerek yok
pubg de banlandım sadece izlemeyle oynasam yine banlanırmıyım?
Oyuncuların üzerine rush atmazsan (safe oynarsan) ve sürekli adamların çıkacağı yere aim tutmazsan, sadece wallhack kullanarak daha uzun vadede oynayabilirsin.
peki bu pubgde şeyde var diye biliyorum mesela bazı ölenler herkezi reportluyor oyununda oto tarama sistemi var 3. eklenti programlar için. orda yakalnınca yine ban tıyor bu gerçek mi yoksa rport yiyenlerin vuruşlarına mı bakılıyor ? neye göre ban atılıyor yani
Report sisteminin tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum fakat çok fazla report aldığında hile olmadığın halde banlanma riskin var (rules of survival'da bunu yaşadım / hile olmadığım halde ban yedim).![]()
zaten şöyle bir gerçek var Türkiyede ya kötü oynarsın kolsuz derler iyi oynarsın hilesin derlerpbg mobilenin nasıl işlediğini bnde anlamadm bi zman legit oynadm 2 3 kille maç bitirdim ban yedim +20 kill aldm yine ban yedim
bazıları 3. sezondan beri full hileyle oynayıp ban ymeyenleride gördüm işte ona bende anlam veremedm
Ücretli (undetected) hile kullanıyor olabilirler.
yani spoiler vermek istemiyorum sabit aynı hileyi kullanıyorlar ama onlar nasıl undetected olabliyor bariz araba ucurup zıplayarak shirli mermi kullanıyolar bence pubg mobile ile anlaşmaları var bu hile firmalarının bn öyle düşünüyorum