Banlatmayan 30lvl unranked hesap alabilceğim bir yer varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
4 tane unranked hesap satın almıştım itemsatışdan ve smurfhesap.net den almıstım kocaman yazmışlar ztn ban yeme olasıgılı vardır diye böyle hsap nerden bulabilrim 3.partiden repliyolar sc kullandıgım icin bot hesap oldugu icin banlanıyor hepsi o kadarda para yatırdım essek gibi gitti çar (elle kasım hesaplarda 1 kere bile ban yemedim arkadaslarda oynuyodum ara sıra)

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
gamesatıştan handmade hesap bulabilirsin kankam

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
tessekur ederim bakayım bi önerdiğiniz saatıcı varmı handmade satan tek tek acıklamalrını okursam yıllar sürebilir :kappajail:
Valla yok ama seçeneklerden onaylı mağazayı seçin ve satın alacağınız kişinin yorumlarına ve satış sayısına bakın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şöyle bir şey söyleyeyim artık handmade hesap bulmak bayağı zor çünkü botted'ların bir anlamı kalmadığı için değerlendi handmade'ler ucuza bırakmazlar şu zamanda bile fiyatı 200-300 lira arasında değişiyor ve bulmakta kolay değil dediğim gibi insanlara handmade diye botted'da satabiliyorlar bunlara da dikkat etmek lazım ben senin yerinde olsaydım boşuna o kadar para bayılacağıma kendim kasarım 30 lvl'a hem handmade olduğu için ekstra maliyeti artar bir de lig kasarsın bedavadan handmade hesabı ligiyle birlikte satarsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
item satışta onaylı satıcılar var dost bi bak derim ben ordan alıyordum bi aralar yüksel basarımlı levelli satıcılara bak.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İtemsatış gamesatış gibi sitelerde onaylı ve güvenilir satıcılardan handmade alabilirsin. Satıcının yorumlarına bak mutlaka.
Eğer zamanım var diyorsan kendinde kasabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...