10 Tem 2017 Yasaklandı #1 Mighos M Üye Katılım 8 Tem 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 2 Yaş 35 8 HİZMET YILI Arkadaşlar bir sunucuda yetkiliyim sunucunun vac koruması yok sunucudan çıkarken bu hatayı verdi hile filanda kullanmadım ama neden böyle bir hata verdi? Yani ban filan yermiyim oyun banı overwacth banı filan? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar bir sunucuda yetkiliyim sunucunun vac koruması yok sunucudan çıkarken bu hatayı verdi hile filanda kullanmadım ama neden böyle bir hata verdi? Yani ban filan yermiyim oyun banı overwacth banı filan? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
10 Tem 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #2 Mighos M Üye Katılım 8 Tem 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 2 Yaş 35 8 HİZMET YILI GÜNCEL RESİM LİNKİ Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
10 Tem 2017 #3 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Senle Alakası yok merak etme yani rekabetçi attığın kişilerden biri hileymiş ve ban yemiş senin cezan ise onla kazandığın maçlar silindi
Senle Alakası yok merak etme yani rekabetçi attığın kişilerden biri hileymiş ve ban yemiş senin cezan ise onla kazandığın maçlar silindi
10 Tem 2017 #4 #Telebaytix T Deity is always here Seçkin Üye Katılım 30 Nis 2016 Mesajlar 311 Tepki puanı 78 Ödüller 9 Yaş 27 10 HİZMET YILI CrySpawner' Alıntı: Senle Alakası yok merak etme yani rekabetçi attığın kişilerden biri hileymiş ve ban yemiş senin cezan ise onla kazandığın maçlar silindi Genişletmek için tıklayın ... Aynen öyle
CrySpawner' Alıntı: Senle Alakası yok merak etme yani rekabetçi attığın kişilerden biri hileymiş ve ban yemiş senin cezan ise onla kazandığın maçlar silindi Genişletmek için tıklayın ... Aynen öyle
10 Tem 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 Mighos M Üye Katılım 8 Tem 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 2 Yaş 35 8 HİZMET YILI Çok Teşekkürler bir an korktum ilginiz için sağolun