youtube'nin kanal resim boyutları var ona göre tekrar yapmayı deneyebilirsin
böyle yapıyorum zten, yine de çok bulanık gözüküyor. :/ Neden böyleTasarımı aşağıdaki şablonu indirip kırmızı ile işaretlenen yere uygularsan tam oturacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 24324
Geç gördüm hocam, kusura bakma.attığım şablonu düzenleme yapmadan olduğu gibi indirip upload eder misin? yine de bulanık olacak mı deneyelim
çalışma dosaynın psd dosayını atarsan ayarlaya bilirim arzu edersenTasarımı aşağıdaki şablonu indirip kırmızı ile işaretlenen yere uygularsan tam oturacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 24324
Buyrun hocam psd dosyası değil ama bannerin bitmiş hali. Bannerin boyutuna dokunmadım, orijinal boyutu. Dokununca çok bulanık oluyor bende normal bıraktım. Bir de sen dene. Teşekkür ederimçalışma dosaynın psd dosayını atarsan ayarlaya bilirim arzu edersen
Boyut farkı bu görselle daha anlaşılır olduBuyrun hocam psd dosyası değil ama bannerin bitmiş hali. Bannerin boyutuna dokunmadım, orijinal boyutu. Dokununca çok bulanık oluyor bende normal bıraktım. Bir de sen dene. Teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 24329
Attığın şablon üzerinde de sıfırdan yaptım hocam, sanırım bende sorun var yine kalitesiz oluyor. Boyutu çözmüştüm zaten ama kaliteyi çözemiyorumBoyut farkı bu görselle daha anlaşılır olduTasarıma sıfırdan attığım şablon üzerinde başla. Sadece kırmızı bölgede çalış olacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 24330
Şablonun üzerine kalitesiz tasarım yapıyorsundur o zaman. Şablona sığdırmak için görselleri büyüttükçe büyütmemek lazım. Kaliteli görseller seçerek yapmayı deneAttığın şablon üzerinde de sıfırdan yaptım hocam, sanırım bende sorun var yine kalitesiz oluyor. Boyutu çözmüştüm zaten ama kaliteyi çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?