bannerlord kasma problemi ( bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle iyi ramazanlar diliyorum.
İstekli bir şekilde bannerlord aldım fakat girer girmez öyle bi kasma vardı ki oynanacak gibi değildi. Araştırdım şu bu vs derken programlar windows ayarları cpu fan hızı vs artırdım grafik ayarları düşürdüm oyunun , ama hala malesef oynayabilsemde kasmakta. Ve en gıcık olduğum şey ise yükleme ekranları. 30 saniye 40 saniye beklediğim dahi oldu. Sistemim şu şekilde
8gb ram , 4gb amd readon r7 370 series ekran kartı , i5 6400 cpu 4 çekirdek işlemci , ssd degil harddisk kullanmaktayım.
Ve en kafamı karıştıran Windows 7 kullanıyor olmam şimdi size sorum pazartesi günü windows 10a yükselticeğim ve termal macunları yenileyegim 3 4 senedir falan yenilenmemiştir. Ve işlemci ram aynı olup 1050 ti olan bir kişi 0 kasmayla oynayabiliyor. ekran kartımda 1060 la kıyaslanan bi ekran kartı . Şimdi ben windows 10 a yükseltip yani format attırırsam termal macun felan yenilersem 0 kasmayla oynayabilirmiyim bu sistemle. İyi günler

Üye
6 HİZMET YILI
driverları bi gözden geçir belki eski sürüm kullanıyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kesin bir cevap vermek cok zor ama fps in yükselecektir diye tahmin ediyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende 1050 ti ile sıkıntısız oynayabiliyorum. Oyun henüz betada. Sıkıntılar çıkabiliyor maalesef. Yüklemelerin uzun sürmesineyse tek çözüm ssd ancak o şekilde bile 10 sn civarına düşüyor şehre girmek vs.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
optimizasyon sorunu var ve zaten oyun 2080 de bile kasabiliyor 100 e 100 savaşlarda zaten çok iyi sistem gerekiyor büyük savaşlarda senle ilgili sıkıntı çıkacagını anmıyourm

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende 1050 ti ile sıkıntısız oynayabiliyorum. Oyun henüz betada. Sıkıntılar çıkabiliyor maalesef. Yüklemelerin uzun sürmesineyse tek çözüm ssd ancak o şekilde bile 10 sn civarına düşüyor şehre girmek vs.
dostum gta online pubg witcher gibi oyunları 0 kasmayla oynadım hep bannerlord gibi bi oyunda böyle kasması hem şaşırtdı hemde üzdü umarım gelecek olan güncellemelerle halledilir
Post automatically merged:

optimizasyon sorunu var ve zaten oyun 2080 de bile kasabiliyor 100 e 100 savaşlarda zaten çok iyi sistem gerekiyor büyük savaşlarda senle ilgili sıkıntı çıkacagını anmıyourm
sence sistemim iyi yada w10 yapınca fark yaratırmı

sence sistemim iyi yada w10 yapınca fark yaratırmı

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardes en ıyı temız kurulum yap adam akıllı ge force exprience işndir game ready driver kur temoz bır kurulum yapmanı onerrım windows 10 kurucaksın tabıkı hıc ugrasma ama zaten bannerlord henız optımızasyon ozurlu bır oyun normal kasması yanı haberın olsun kolay gelsın gecmıs olsun

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardes en ıyı temız kurulum yap adam akıllı ge force exprience işndir game ready driver kur temoz bır kurulum yapmanı onerrım windows 10 kurucaksın tabıkı hıc ugrasma ama zaten bannerlord henız optımızasyon ozurlu bır oyun normal kasması yanı haberın olsun kolay gelsın gecmıs olsun
14 ocakda microsoft desteğini kesti w7 den w10 geçersem performans bakımından farkedermi sence

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyunda optimizasyon sorunu varmış sanırım herkez öyle diyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
windows 10 a gemçeni tercih etmem daha kötü diyim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İstekli bir şekilde bannerlord aldım fakat girer girmez öyle bi kasma vardı ki oynanacak gibi değildi. Araştırdım şu bu vs derken programlar windows ayarları cpu fan hızı vs artırdım grafik ayarları düşürdüm oyunun , ama hala malesef oynayabilsemde kasmakta. Ve en gıcık olduğum şey ise yükleme ekranları. 30 saniye 40 saniye beklediğim dahi oldu. Sistemim şu şekilde
8gb ram , 4gb amd readon r7 370 series ekran kartı , i5 6400 cpu 4 çekirdek işlemci , ssd degil harddisk kullanmaktayım.
Ve en kafamı karıştıran Windows 7 kullanıyor olmam şimdi size sorum pazartesi günü windows 10a yükselticeğim ve termal macunları yenileyegim 3 4 senedir falan yenilenmemiştir. Ve işlemci ram aynı olup 1050 ti olan bir kişi 0 kasmayla oynayabiliyor. ekran kartımda 1060 la kıyaslanan bi ekran kartı . Şimdi ben windows 10 a yükseltip yani format attırırsam termal macun felan yenilersem 0 kasmayla oynayabilirmiyim bu sistemle. İyi günler
Ekran kartı,işlemci desteklemiyor olabilir. Ayarları arttırıp deneyebilirsin.

Bende araştırdığımda ayarları arttırıp fps dahada artıyordu.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşimde 960m olan laptopta oynuyor. Ayarları biraz kısınca sıkıntı yok dedi. Oyunda bi terslik var :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
driverlarında bir sıkıntı olabilirmi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
genel optimizasyon sorunu var, oyun suan erken erişimde yakında güncelleştirme ile bir umut düzelebilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
erken erişimde olan bir oyun halledilebilecek problem onlar fakat benim sorum w7 den w10 geçiş yaparsam gözle görülcek biçimde performans artışı olurmu
internetten araştır win 10 performance edition var onu kur normal win10 pcni çok yavaşlatıyor bizzat kendim sistem yenileyip w10a geçmiştim windows sürekli yanıt vermiyordu en sonunda dediğimi kurdum 10 katı performans aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...