PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Dün scriptle oynadığm hesaba girmedim o hesabım şuan duruyorSadece 1. maddeye cevap verebilirim dünle alakası yok dalgadan önce sc kullananların çoğu banlandı.
Ben yeri geldi 3 oyundada ban yediğim oldu bu lazysharpda 8 ay kullandım nerdeyse bu yamada hepsi ban yedidostum dün sc ile girdiği için ban yiyen yoktur,fazla report yersin ve hesabın incelenir ban yersin. Bu ban dalgası oluyor ara sıra sezonda 1 2 defa sanırım. Şuan sc ile hesap kasamazsın sc çalışmıyor çünkü. Güncelleme gelecek. Lazysharptan beri sc kullanan birisi olarak söylüyorum,belli etmediğin sürece sc ile 1 sezon ban yemeden oynayan arkadaşlarım var.
doğrudur valla,ben windsharpla 4 hesap kasıyorum hiçbirisi daha ban yemedi.Dün scriptle oynadığm hesaba girmedim o hesabım şuan duruyor
Ben yeri geldi 3 oyundada ban yediğim oldu bu lazysharpda 8 ay kullandım nerdeyse bu yamada hepsi ban yedi
Ban yemedin mi sendoğrudur valla,ben windsharpla 4 hesap kasıyorum hiçbirisi daha ban yemedi.
hayır,lazysharpta ban yemiştim 1 ay kadar kullanıp. Windsharpta daha ban yemedim..Ban yemedin mi sen
Tekrar banlanacağız dostum,Ban dalgası bi kere geldi tamam burda çoğumuz ban yedi ama normal zamanda da ban atıyolar. Sadece ban dalgası gelince ban yemiyoruz. Bu işin sonu ban yemek. 1 gün,1 ay,1sezon ama birgün ban yemek tek gerçeği.Ben çar kasmaya başladım sanmıyorum tekrar banlancağımızı
Tekrar banlanacağız dostum,Ban dalgası bi kere geldi tamam burda çoğumuz ban yedi ama normal zamanda da ban atıyolar. Sadece ban dalgası gelince ban yemiyoruz. Bu işin sonu ban yemek. 1 gün,1 ay,1sezon ama birgün ban yemek tek gerçeği.
Ban dalgaları sezon ortası ve sezon sonuna doğru yapılan bi olay sanırım. Önemi yok,bizi vurabilecekleri tek nokta raporlanmak. Rapor yemeyecek şekilde oynarsan bu işi baya bi uzatabiliriz ve bi o kadar kendimizi garantiye alabiliriz. Ben support pyke oynayarak kazanmaya çalışıyorum.Yani haklısın bunu göze alarak kullanıyoruz hileyi umarım gelecek seferki biraz geç gelir
Ban dalgaları sezon ortası ve sezon sonuna doğru yapılan bi olay sanırım. Önemi yok,bizi vurabilecekleri tek nokta raporlanmak. Rapor yemeyecek şekilde oynarsan bu işi baya bi uzatabiliriz ve bi o kadar kendimizi garantiye alabiliriz. Ben support pyke oynayarak kazanmaya çalışıyorum.
dostum program harbi sağlam,sadece farm yapmak için kullansan bile yeterli. dk 21 de 190 farm yapıyodum en son ireliayla v ye basıp. abartıp abartmamak ban yiyip yememek (azami) senin elindeTakım fightları dışında hileyi kullanmıyorum koridorda kendi becerilerim takım fightlarında fulluyorum
dostum program harbi sağlam,sadece farm yapmak için kullansan bile yeterli. dk 21 de 190 farm yapıyodum en son ireliayla v ye basıp. abartıp abartmamak ban yiyip yememek (azami) senin elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?