evet sorun tam olarak bu nasıl yapabilirmYanlış spofer sorası heyerki orjinal serialerini kaybetmediysen bu sorunu çözmek mümkün
ürünü aldığın yer veya kutusunda faturasında orjinal serialler olur istersen öyle bir araştır çünkü bu ciddi bir sorun.evet sorun tam olarak bu nasıl yapabilirm
bunu değiştirebileceğim bir program vardı fakat adını unuttum hangi programla yapabilirimürünü aldığın yer veya kutusunda faturasında orjinal serialler olur istersen öyle bir araştır çünkü bu ciddi bir sorun.
Evetwindowsu tekrar yüklemeyi denedin mi?
deneyeceğim teşekkürlersana şöyle bir fikir verebilirim bilgisayarını kapat sonra anakart üzerinde bulunan bios pilini çıkart sonra biligsayarı aç ve delete tuşuna sürekli bas bios ekranına geldiğin zaman f10 sanırsam anakartı fabrika ayarlarına çevir sonra f10 yapıp tamama bas masaüstü ekranı geldiği zaman bilgisayarı kapat ve bios pilini tekrar tak sonrasında tekrar denermisin.
Sorun çözüldü biosu sök tak yapınca 1sego11 sağ olsunvallaha çok garip bi sorun çözersen beni etiketler misin ilk defa böyle bir şey görüyorum çözümünü merak ettim
rica ederim kardeşim bol forumlar.Sorun çözüldü biosu sök tak yapınca 1sego11 sağ olsun
spoofer olayını tam olarak bende bilmiyorum inan ama anakartın desteklemiyor da olabilir.deneyeceğim teşekkürler
Sorun çözüldü fakat spoofern işe yaramamasının sebebi windows sürümü olabilir mi hangü sürümü kullanamalıyım
formatsız hallettikFormat tek çözüm başka bir çözümü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?