mobil versiyon mu?Maç başladığında toplanma alanındaki maç başlamasına kalan süre ekranda takılı kalıyor. Kalan kişi sayısı hiç eksilmiyor. Çantadan malzeme atamıyorum. Beceri kullanamıyorum. Ses bugu oluyor silah sesleri vs kısık ve yankılı geliyor. Takım arkadaşlarımın üzerinde toplanma alanında ki parlayan rp işaretleri gözüküyor. Çık gir yaptığımda ise kısmen düzeliyor ama çoğu şey buglı kalıyor. Oyunu sildim yükledim yok Gameloop'u komle sildim tekrar yükledim olmadı. Hileli hilesiz denedim alakası yok. Oyuna gir çık yapmaktan oyundan soğudum artık.
bendede oldu bi araMaç başladığında toplanma alanındaki maç başlamasına kalan süre ekranda takılı kalıyor. Kalan kişi sayısı hiç eksilmiyor. Çantadan malzeme atamıyorum. Beceri kullanamıyorum. Ses bugu oluyor silah sesleri vs kısık ve yankılı geliyor. Takım arkadaşlarımın üzerinde toplanma alanında ki parlayan rp işaretleri gözüküyor. Çık gir yaptığımda ise kısmen düzeliyor ama çoğu şey buglı kalıyor. Oyunu sildim yükledim yok Gameloop'u komle sildim tekrar yükledim olmadı. Hileli hilesiz denedim alakası yok. Oyuna gir çık yapmaktan oyundan soğudum artık.
Bendede oyle oluyor arada buga giriyoyMaç başladığında toplanma alanındaki maç başlamasına kalan süre ekranda takılı kalıyor. Kalan kişi sayısı hiç eksilmiyor. Çantadan malzeme atamıyorum. Beceri kullanamıyorum. Ses bugu oluyor silah sesleri vs kısık ve yankılı geliyor. Takım arkadaşlarımın üzerinde toplanma alanında ki parlayan rp işaretleri gözüküyor. Çık gir yaptığımda ise kısmen düzeliyor ama çoğu şey buglı kalıyor. Oyunu sildim yükledim yok Gameloop'u komle sildim tekrar yükledim olmadı. Hileli hilesiz denedim alakası yok. Oyuna gir çık yapmaktan oyundan soğudum artık.
config falan mı kullanıyosun acaba?Maç başladığında toplanma alanındaki maç başlamasına kalan süre ekranda takılı kalıyor. Kalan kişi sayısı hiç eksilmiyor. Çantadan malzeme atamıyorum. Beceri kullanamıyorum. Ses bugu oluyor silah sesleri vs kısık ve yankılı geliyor. Takım arkadaşlarımın üzerinde toplanma alanında ki parlayan rp işaretleri gözüküyor. Çık gir yaptığımda ise kısmen düzeliyor ama çoğu şey buglı kalıyor. Oyunu sildim yükledim yok Gameloop'u komle sildim tekrar yükledim olmadı. Hileli hilesiz denedim alakası yok. Oyuna gir çık yapmaktan oyundan soğudum artık.
emülator sıkıntı ya önermem emülatorden oyun oynamayı vs.Maç başladığında toplanma alanındaki maç başlamasına kalan süre ekranda takılı kalıyor. Kalan kişi sayısı hiç eksilmiyor. Çantadan malzeme atamıyorum. Beceri kullanamıyorum. Ses bugu oluyor silah sesleri vs kısık ve yankılı geliyor. Takım arkadaşlarımın üzerinde toplanma alanında ki parlayan rp işaretleri gözüküyor. Çık gir yaptığımda ise kısmen düzeliyor ama çoğu şey buglı kalıyor. Oyunu sildim yükledim yok Gameloop'u komle sildim tekrar yükledim olmadı. Hileli hilesiz denedim alakası yok. Oyuna gir çık yapmaktan oyundan soğudum artık.
o ney kankaMaç başladığında toplanma alanındaki maç başlamasına kalan süre ekranda takılı kalıyor. Kalan kişi sayısı hiç eksilmiyor. Çantadan malzeme atamıyorum. Beceri kullanamıyorum. Ses bugu oluyor silah sesleri vs kısık ve yankılı geliyor. Takım arkadaşlarımın üzerinde toplanma alanında ki parlayan rp işaretleri gözüküyor. Çık gir yaptığımda ise kısmen düzeliyor ama çoğu şey buglı kalıyor. Oyunu sildim yükledim yok Gameloop'u komle sildim tekrar yükledim olmadı. Hileli hilesiz denedim alakası yok. Oyuna gir çık yapmaktan oyundan soğudum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?