aynısını başka bi türde yaşadım lflddlfdkddkfbayram ziyaretine üst mahalledeki komşumuza gidiyorduk .. zile bastım bekliyordum bu arada sanırım 3. kattaydı bir kadın camda iyi bayramlar dedi ben de doğal olarak iyi bayramlar dedim sonra bi baktım kadın telefonla konuşuyormuş. ''çak bi beşlik'' diyip eli havada kalan insana dönmüştüm o gün.
kötü bir durum şunu herkes bi kere yaşamıştır hayatındabayram ziyaretine üst mahalledeki komşumuza gidiyorduk .. zile bastım bekliyordum bu arada sanırım 3. kattaydı bir kadın camda iyi bayramlar dedi ben de doğal olarak iyi bayramlar dedim sonra bi baktım kadın telefonla konuşuyormuş. ''çak bi beşlik'' diyip eli havada kalan insana dönmüştüm o gün.
aga belol macıı kabule tmeye giderken kaymam
bizim arkadaş vardı küçükken rafet diye yoldan bi tane evcil kedi bulmustu seviyodu felan bunu bu cocuk biraz anı desem fırlama gibi birşeydi kediyi dondurü döndürdü yolun sağında duran arabanın camın ıcınden girdi adamlar bunu kovalamaya felan başladılar mkfkdfjgjkOkul çıkışında arabaya silgi fırlattım arabanın içindeki adamın burnuna gelip adam arabadan inip kovaladı![]()
aşırı utanç verici wqkjewqjkebayram ziyaretine üst mahalledeki komşumuza gidiyorduk .. zile bastım bekliyordum bu arada sanırım 3. kattaydı bir kadın camda iyi bayramlar dedi ben de doğal olarak iyi bayramlar dedim sonra bi baktım kadın telefonla konuşuyormuş. ''çak bi beşlik'' diyip eli havada kalan insana dönmüştüm o gün.
her zaman burdayız xdÇekirdekçi tayfa yorumlari izlemeye geldi
o anki yüz ifadeni hayal edebiliyorumOkulda 5.sınıfta şiir okutacaklardı bana. Herkesin önünde, törende. Atatürk'le ilgili 10 kıta bir şiirdi. 2 hafta çalışıp ezberlemiştim.
Ama kalabalığın karşısına çıkınca 3. kıtadan sonra tıkandım. Elimde mikrofon millet bana bakarken durumu kurtarmak için İstiklal Marşı'nı okumaya başlamıştım. Hoca da gelip, azarlamıştı herkesin önünde.