Başınıza Gelen En Komik Olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu Sıkıcı Günlerde Memory Hacker's Başına Gelen en komik olayı anlatıyor Ve Eğleniyoruz

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bayram ziyaretine üst mahalledeki komşumuza gidiyorduk .. zile bastım bekliyordum bu arada sanırım 3. kattaydı bir kadın camda iyi bayramlar dedi ben de doğal olarak iyi bayramlar dedim sonra bi baktım kadın telefonla konuşuyormuş. ''çak bi beşlik'' diyip eli havada kalan insana dönmüştüm o gün.

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bayram ziyaretine üst mahalledeki komşumuza gidiyorduk .. zile bastım bekliyordum bu arada sanırım 3. kattaydı bir kadın camda iyi bayramlar dedi ben de doğal olarak iyi bayramlar dedim sonra bi baktım kadın telefonla konuşuyormuş. ''çak bi beşlik'' diyip eli havada kalan insana dönmüştüm o gün.
aynısını başka bi türde yaşadım lflddlfdkddkf

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kötü bir durum şunu herkes bi kere yaşamıştır hayatında :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ahahahah güzelmiş ya koptum resmen

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çekirdekçi tayfa yorumlari izlemeye geldi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
daha 2 ay önce işyerinde kıza işle ilgili bişey sorcaktım ay naber canım dedi bende bi baktım söyle iyiyim sen nasılsın dedim meğersee kızın kulağında airpods varmış :D :D :D :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Okul çıkışında arabaya silgi fırlattım arabanın içindeki adamın burnuna gelip adam arabadan inip kovaladı :D

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Okul çıkışında arabaya silgi fırlattım arabanın içindeki adamın burnuna gelip adam arabadan inip kovaladı :D
bizim arkadaş vardı küçükken rafet diye yoldan bi tane evcil kedi bulmustu seviyodu felan bunu bu cocuk biraz anı desem fırlama gibi birşeydi kediyi dondurü döndürdü yolun sağında duran arabanın camın ıcınden girdi adamlar bunu kovalamaya felan başladılar mkfkdfjgjk

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Okulda 5.sınıfta şiir okutacaklardı bana. Herkesin önünde, törende. Atatürk'le ilgili 10 kıta bir şiirdi. 2 hafta çalışıp ezberlemiştim.

Ama kalabalığın karşısına çıkınca 3. kıtadan sonra tıkandım. Elimde mikrofon millet bana bakarken durumu kurtarmak için İstiklal Marşı'nı okumaya başlamıştım. Hoca da gelip, azarlamıştı herkesin önünde.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aşırı utanç verici wqkjewqjke

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kizin gelip insanlar icinde orami burami ellemesi :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Çocuklarla arabada takılırken arkadaş kapıyı açarken mantar varmış kafasını patlattı baya komikti o an :D

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Okulda 5.sınıfta şiir okutacaklardı bana. Herkesin önünde, törende. Atatürk'le ilgili 10 kıta bir şiirdi. 2 hafta çalışıp ezberlemiştim.

Ama kalabalığın karşısına çıkınca 3. kıtadan sonra tıkandım. Elimde mikrofon millet bana bakarken durumu kurtarmak için İstiklal Marşı'nı okumaya başlamıştım. Hoca da gelip, azarlamıştı herkesin önünde.
o anki yüz ifadeni hayal edebiliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...