Başınızdan Geçen Kötü Bir Anı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Benimde bir kötü anım var
O zamanlar memlekette çocuktuk 10 yaşında falan
oruçtayız millet teravih namazında biz veletler saklambaç oynuyoruz her akşam :)
O günde gene oynadık ve ben gaza gelip bir koşmuşum bir anda kendimi farklı hissettim
kendime gelmem beki 5 dk belkide 1 saat sürmüştür bimiyorum ama evdeydim herkes başımda dikimiş bana bakıyor ağzımda uzun ip gibi birşey sarkmıştı korkmuştum hemde baya o sarken şey diş etimdi haylada ön dişlerimin arası boşluk :( ve sonra anlattıllar bana beni kovalarken ben duvarın üstüne doğru arkama bakaram kosmsum sonu uçurum olduğu için kafaüstü dalmışım :( Ve o günden sonra iyieşene kadar dışarı çıkmadım yüzüm zombilere benzemişti yara bere içindeydi aynaya bakmaya utanıyordum sonra Hastaneye git gel git gel pasuman yaparak geçti yaram kapandı ama iyileştikten sonra full teravih namazı kılmaya başladım :)

GERÇEKTEN ZOR BİRŞEY GEÇMİŞ OLSUN EVDE İYİLEŞMEYİ BEKLEMEK İNSANIN DAHA ÇOK PİSKOLOJİSİNİ BOZUYO HERKEZ DIŞARDA SEN İÇERDE:(:(

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bir keresinde evdeyim.Evde eski peteklerden var araları açık açık peteğin içine kafam ı soktum içine düşerek 8 dikiş attılar kafama bu olay hep aklıma gelince içim sızlıyor hala dikiş izi var ):Resim altta peteğin aynısı
memoryhackers.org-peteklerin-alti-isinmiyor1386.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ANLATCAKLARIM FİLM GİBİ DERSTEYİZ TABİ HERKESE OLMAYAN BİR MAKARA HOCAMIZ VAR HOCAMIZ DERSTE MÜDÜR YARDIMCISIYLA KONUŞUYORDU KONUŞTULAR GÖRÜŞMELERİ BİTTİ AMA ARAMA KAPATILMADI HERHALDE BİZ HOCAMIZA SORDUK KİMLE GÖRÜŞÜYORDUNUZ HOCAM DEDİK MÜDÜR YARDIMCISI DEDİ BİZDE MÜDÜR YARDIMCISI HAKKINDA KÖTÜ KÖTÜ KONUŞUYORUZ ARAMA KAPANMADIĞI İÇİN BUNU MÜDÜR YARDIMCISI DUYDU DİĞER DERS ZİLİ ÇALAR ÇALMAZ MÜDÜR YARDIMCISI ENSEMİZE ÇÖKTÜ (TABİ BİZİ NASIL BULDUYSA ORASI HALA GİZEMİNİ KORUYOR SONUCUMUZ DİSİPLİNLİK OLDUK

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ANLATCAKLARIM FİLM GİBİ DERSTEYİZ TABİ HERKESE OLMAYAN BİR MAKARA HOCAMIZ VAR HOCAMIZ DERSTE MÜDÜR YARDIMCISIYLA KONUŞUYORDU KONUŞTULAR GÖRÜŞMELERİ BİTTİ AMA ARAMA KAPATILMADI HERHALDE BİZ HOCAMIZA SORDUK KİMLE GÖRÜŞÜYORDUNUZ HOCAM DEDİK MÜDÜR YARDIMCISI DEDİ BİZDE MÜDÜR YARDIMCISI HAKKINDA KÖTÜ KÖTÜ KONUŞUYORUZ ARAMA KAPANMADIĞI İÇİN BUNU MÜDÜR YARDIMCISI DUYDU DİĞER DERS ZİLİ ÇALAR ÇALMAZ MÜDÜR YARDIMCISI ENSEMİZE ÇÖKTÜ (TABİ BİZİ NASIL BULDUYSA ORASI HALA GİZEMİNİ KORUYOR SONUCUMUZ DİSİPLİNLİK OLDUK

:D:D:D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir keresinde motor kullanmaya çok heves ettim.Arkadaşımda 100lük cup motor vardı.Ondan bana kullanmayı öğretmesini istedim oda bana motoru verdi.Vites attır dedi attırdım.Tabi motor hızlandıkça gaza gelip daha çok bastım.Sonra kendimi onunla beraber yolun kenarında buldum.Çenem ezildi asfalta vurdu 2 hafta ağrıdan sadece çorba içtim.Kolum ve bi ayağım burkuldu çok kötü bir anıydı benim için sizde anılarınızı paylaşırsanız sevinirim.:):)
Geçmiş olsun.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Küçükken bir keresinde arkadaşa bulaşmıştım çocuk biraz sorunlu biriydi buna vurdum kaçıyordum bu da eline taş almış kaçarken bi attı baktım başım kanıyor :/

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Benimde bir kötü anım var
O zamanlar memlekette çocuktuk 10 yaşında falan
oruçtayız millet teravih namazında biz veletler saklambaç oynuyoruz her akşam :)
O günde gene oynadık ve ben gaza gelip bir koşmuşum bir anda kendimi farklı hissettim
kendime gelmem beki 5 dk belkide 1 saat sürmüştür bimiyorum ama evdeydim herkes başımda dikimiş bana bakıyor ağzımda uzun ip gibi birşey sarkmıştı korkmuştum hemde baya o sarken şey diş etimdi haylada ön dişlerimin arası boşluk :( ve sonra anlattıllar bana beni kovalarken ben duvarın üstüne doğru arkama bakaram kosmsum sonu uçurum olduğu için kafaüstü dalmışım :( Ve o günden sonra iyieşene kadar dışarı çıkmadım yüzüm zombilere benzemişti yara bere içindeydi aynaya bakmaya utanıyordum sonra Hastaneye git gel git gel pasuman yaparak geçti yaram kapandı ama iyileştikten sonra full teravih namazı kılmaya başladım :)

çok geçmiş olsun sen yine iyi atlatmışsın ben mütahitin malzeme çalması sonucu çatı katından 8. kattaki dairenin oturma odasına düştüm kafa üstü. Meğer şerefsiz evin çatıkatında sadece asansör makine dairesine kadar beton döktürmüş diğer yerler kartonpiyer. Bide alttan ince sıva atmış millet durumu çakmasın diye.

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Çekerken yakalanma ve 1 hafta alay konusu olma.
Sonuç dram.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...