- Yasaklandı
-
psd olarak atabilir misinMerhabalar bugün basit bir banner çalışması yaptım, karekter aklıma gelmediğinden dolayı recep ivediği koydum
"bir gün bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam yoğun ağlama sebebiyle bir doktora gitmiş doktor demiş git o palyaço seni güldürür demiş o da demiş o da benim"
Ekli dosyayı görüntüle 68677
Ekli dosyayı görüntüle 68678
Photoshop içi görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 68679
Esinlendiğim Tasarım;
Ekli dosyayı görüntüle 68680
Kendi yaptığım psdleri bedava olarak kimseye vermiyorum.tabii bunu yapmazsın ama acaba psd olarak atabilir misin?
Post automatically merged:
psd olarak atabilir misin
İstersen sanada yaparım kanka ekle dc den Aenux`#2882kanka altı üstü verdiğin emek 2 saat olsun her yere aenux design demene gerek yok çokta bir şey değil başkası da kullanabilir diye düşünmelisin
senin yaptığın şeyi niye başkası kullansın burda 2 saatin 1 saatin önemi yok büyük ihtimal bu çalışma 20-30 dk da yapılmıştır ama bunun için bi gününü harcayacak, bu işe yeteneği el vermeyen insanlar var, arkadaş belli ki yeteneği olduğu için işini parayla yapıyor ve parayla yaptığın işin haklarına sahip olursun, haklarına sahip olduğun çalışmayı başkasının bedavaya kullanmasını ister misin ciddenkanka altı üstü verdiğin emek 2 saat olsun her yere aenux design demene gerek yok çokta bir şey değil başkası da kullanabilir diye düşünmelisin
Hocam Spektral'e yaptığınız logodan müsait bir zamanınız da bana da yapabilir misiniz? Discord: Adobe Flash Player#7573İstersen sanada yaparım kanka ekle dc den Aenux`#2882
evet knk nıye kullanmasınlar lan cımrımıyım bnsenin yaptığın şeyi niye başkası kullansın burda 2 saatin 1 saatin önemi yok büyük ihtimal bu çalışma 20-30 dk da yapılmıştır ama bunun için bi gününü harcayacak, bu işe yeteneği el vermeyen insanlar var, arkadaş belli ki yeteneği olduğu için işini parayla yapıyor ve parayla yaptığın işin haklarına sahip olursun, haklarına sahip olduğun çalışmayı başkasının bedavaya kullanmasını ister misin cidden
Daha iyisini yap sen paylaş
Paylaşırız evellallah.Daha iyisini yap sen paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?