Üye
ThyPrime' Alıntı:Kardesim hangi oyunun videosunu cekicegine gore programi degisir ama fraps ve bandicam i oneririm edit programi olarakda basit kullanisli camtasia studio 8 i oneririm
RuslaN' Alıntı:Sony vegas pro biraz zaman alır ama ortaya camista veya bandıcamdan daha iyi sonuçlar çıkarırsın
fatihcanbey' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:Kardesim hangi oyunun videosunu cekicegine gore programi degisir ama fraps ve bandicam i oneririm edit programi olarakda basit kullanisli camtasia studio 8 i oneririm
reis ben action kullanıyorum video çekerken ama video sonunda üstte ACTİON yazısı çıktığı için pek sevmiyorum bugüne kadar hiç denemedim camtasio studio dan edit yapmayı ve wolftü - cs go videosu çekmeyi düşünüyorum
RuslaN' Alıntı:Sony vegas pro biraz zaman alır ama ortaya camista veya bandıcamdan daha iyi sonuçlar çıkarırsın
sony vegas proyu denedim kullanmayı ama beceremedim pek
İnternette onlarca video var kanal önermemi istersen: alper tunga yazarsan çıkar zatenfatihcanbey' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:Kardesim hangi oyunun videosunu cekicegine gore programi degisir ama fraps ve bandicam i oneririm edit programi olarakda basit kullanisli camtasia studio 8 i oneririm
reis ben action kullanıyorum video çekerken ama video sonunda üstte ACTİON yazısı çıktığı için pek sevmiyorum bugüne kadar hiç denemedim camtasio studio dan edit yapmayı ve wolftü - cs go videosu çekmeyi düşünüyorum
RuslaN' Alıntı:İnternette onlarca video var kanal önermemi istersen: alper tunga yazarsan çıkar zatenfatihcanbey' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:Kardesim hangi oyunun videosunu cekicegine gore programi degisir ama fraps ve bandicam i oneririm edit programi olarakda basit kullanisli camtasia studio 8 i oneririm
güzel kardeşim öğretiyolar işte sıkıntı ne ?emregg49' Alıntı:KAPATIN KONUYU AĞBİ YA HERKES BİŞEY ÖĞRETCEK DİYE GİRİYO ÇOCUK SORU SORUYO !!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?