peki nerelerde bulabilirim bionluk var bi bildiğim başka yerler var mı bildiğiniz ?unity discorod yardımlaşma gruplarına bakabilirsiniz ayriyetten eşleştirme vb oyunlar da zor bişey değiş daha önce yaptım 100tl den başlayan fiyatlarla bulabilirsin belki 75 de olur ama daha kaliteli olanlar daha pahalı olur
bionluk vb sitelerde kazıklanırsınız tavsiyem unity yardımlaşma gruplarına girip sorun yada flutter yardımlaşma gruplarında sorun bu dedikleriniz flutter üzerinden de yapılabilir dediğinizi anlamadım oyunun tasarımını mı yaptırcaksınız oyunun tamamınımı yada sadece kod kısmınımı ama hazır istiyorsanız discord unity yardımlaşma gruplarına bakmanızı yada telegramda flutter yardımlaşma gruplarına sormanızı öneririmpeki nerelerde bulabilirim bionluk var bi bildiğim başka yerler var mı bildiğiniz ?
tamamen oyunu yaptırıcaz, dediğim gibi bir bilgimiz yok ama tamamen normal bir sunucudan oluncada güvenebilir miyiz falan o tür işlerde var.bionluk vb sitelerde kazıklanırsınız tavsiyem unity yardımlaşma gruplarına girip sorun yada flutter yardımlaşma gruplarında sorun bu dedikleriniz flutter üzerinden de yapılabilir dediğinizi anlamadım oyunun tasarımını mı yaptırcaksınız oyunun tamamınımı yada sadece kod kısmınımı ama hazır istiyorsanız discord unity yardımlaşma gruplarına bakmanızı yada telegramda flutter yardımlaşma gruplarına sormanızı öneririm
doru ama ben daha ucuz olur diye dedim para çok da sorun değilse bionluk vb sitelerden bakabilirsiniztamamen oyunu yaptırıcaz, dediğim gibi bir bilgimiz yok ama tamamen normal bir sunucudan oluncada güvenebilir miyiz falan o tür işlerde var.
peki bu tür oyunları nerden bulabilirimkendin oyun yaptıracağına önceden yapılmış oyunları al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?