Public Class AnaSayfa
Private Sub HuraButton1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles HuraButton1.Click
Try
My.Computer.Network.DownloadFile(HuraTextBox1.Text, HuraTextBox2.Text, "", "", True, "20", False)
Catch ex As Exception
MessageBox.Show("Dosya Adresi Yanlış.
Doğru Bir Dosya Adresi Giriniz !")
MessageBox.Show("Basit İndirme Programı
XÇaylakX")
End Try
End Sub
Private Sub HuraForm1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles HuraForm1.Click
End Sub
Private Sub AnaSayfa_Load(sender As Object, e As EventArgs)
End Sub
Private Sub AnaSayfa_Load_1(sender As Object, e As EventArgs)
End Sub
Private Sub HuraButton2_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles HuraButton2.Click
Try
Dim isim As String
isim = InputBox("Kaydedilcek Dosyanın Adını Yazın.")
FolderBrowserDialog1.ShowDialog()
HuraTextBox2.Text = FolderBrowserDialog1.SelectedPath + ("\" & isim & (".exe"))
Catch ex As Exception
MessageBox.Show("Hata Meydana Geldi.")
Finally
HuraTextBox1.Text = ""
End Try
End Sub
Private Sub HuraTextBox1_TextChanged(sender As Object, e As EventArgs)
End Sub
End Class
Hemen Ekleniyor Unutmusum :/Video Falan İndirme İmkanı Varmı Acaba Bununla
Tam Onun Gibi Çalışmıyor. Ama Benzer Sadece Linki Manuel Girmek Gerekiyor.Onuda Öğrenebilrisem Güzel Olabilir Diye Düşünüyorum. Güzel Yorumların İçin Teşekkürler !IDM(Internet Download Manager) gibi bir şeyse gayet başarılı. Ellerine sağlık. Tarayıcı ile indirirken hız limitleniyor. Bu şekildeyken limit kalkabilir. :gelisirabii:
O Yorumumu düzenledim. Yeni haline bakıp fikirlerini tekrardan gözden geçirmeni öneririm.Tam Onun Gibi Çalışmıyor. Ama Benzer Sadece Linki Manuel Girmek Gerekiyor.Onuda Öğrenebilrisem Güzel Olabilir Diye Düşünüyorum. Güzel Yorumların İçin Teşekkürler !
Hemen Düzeltiyorum . Bu Arada Splash Screen Olmuşmu Elimde Şöyle Bişeyde Vardı Yoksa Gereksizmi ?IDM(Internet Download Manager) gibi bir şeyse gayet başarılı. Ellerine sağlık. Tarayıcı ile indirirken hız limitleniyor. Bu şekildeyken limit kalkabilir. Tam ekrana alma özelliğini de kaldırırsan güzel olabilir. Görüntü kirliliği oluşturuyor kullanıldığı zaman. :gelisirabii:
Try Cache ile de hataları düzenlersen daha güzel olabilir.
İnşallah da ne kadar geliştirilebilirkiGelecekte bunun 10 katını yaparsın
Bende Tam Hakim Değilim Ama Zararsız Virüsler Galiba Emin Değilim.virustoltalda 4 tane fln bulmuş onlar neden çıkıo genelde görüom
Güzel Olmuş En Azından Benimkinden Kat Kat İyi Bide Birşey Sorucam Nasıl Bombeli Renkler Tuşlar Falan Nasıl Yapılıyor O Tasarım Ben Fazla Bilmiyorum O Yüzden Soruyorum Paylaşırsanda Güzel OLUR veya ÖzeldenBenimde canım sıkıldı bu konuyu görünce bende yapayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 17540
Url eklemesini devam etmesini durdurmasını silmesini ayarlarını yaptıktan sonra paylaşırım belki
Konu olarak açarımGüzel Olmuş En Azından Benimkinden Kat Kat İyi Bide Birşey Sorucam Nasıl Bombeli Renkler Tuşlar Falan Nasıl Yapılıyor O Tasarım Ben Fazla Bilmiyorum O Yüzden Soruyorum Paylaşırsanda Güzel OLUR veya Özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?