- Konuyu başlatan
-
anlamadım knk istediği nicki yapabilse derken ?Herkes istediği nicki yapabilse çok güzel olur aslında eline sağlık rakunum
bak bunu iyi dedin ha. şimdi ekledim hemen .psd yi. yapabilen yapar kendine, isteyenlere yapıcam ben.Pek bir bilgim yok ama bunu psd olarak paylaşamaz mısın?
wolf97 kardeşimizin dediği gibi dedim psd olursa herkes istediği şeyi yazar oraya demek istedim kankaanlamadım knk istediği nicki yapabilse derken ?
Post automatically merged:
wolfun aydınlanması 1.1
- pdf linki eklenmiştir.
bak bunu iyi dedin ha. şimdi ekledim hemen .psd yi. yapabilen yapar kendine, isteyenlere yapıcam ben.
Sağol şimdi isteyen photoshoptan bilgisayarı kaldırmıyorsa veya yüklü değilse photopea den istediğini yazaranlamadım knk istediği nicki yapabilse derken ?
wolfun aydınlanması 1.1
- pdf linki eklenmiştir.
bak bunu iyi dedin ha. şimdi ekledim hemen .psd yi. yapabilen yapar kendine, isteyenlere yapıcam ben.
aynen hojaaaaaam.Sağol şimdi isteyen photoshoptan bilgisayarı kaldırmıyorsa veya yüklü değilse photopea den istediğini yazar
denedim de o harfini denk getiremiyomaynen hojaaaaaam.
bro psdyi attım ama sözümde durmak için şeettim. likelarsan ben mutlu mu oluyorum diye bi dedikodu vaaaa.O 3-5 kişinin arasında olmanın mutluluğunu bana da lütfeder misin ?
benim yaptığım gibi yeni metin aç özel harf için. yap düzenlemeni sonra harfin geliceği yere 3 4 boşluk koy.denedim de o harfini denk getiremiyom
Beton yetmez.bro psdyi attım ama sözümde durmak için şeettim. likelarsan ben mutlu mu oluyorum diye bi dedikodu vaaaa.Ekli dosyayı görüntüle 83727Ekli dosyayı görüntüle 83728Ekli dosyayı görüntüle 83729
benim yaptığım gibi yeni metin aç özel harf için. yap düzenlemeni sonra harfin geliceği yere 3 4 boşluk koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?