Merhaba bu soru uzun süredir kafamı kurcalıyor cahilliğimden dolayı ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum bilgisayarım iyi durumda olmadığı için kendi bilgisayarımdan mining yapamıyorum, onun yerine başka bir bilgisayara program yükleterek, vb. işlemlerle yaptırabildiğimizi duydum bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı?
Kankam youtubede çok fazla video var ama bu iş için bilgisayarın gerçekten güçlü olması gerekiyor günlerce açık kalmaya zorlanıcak parçaların yanada bilir dikkatli olmakta fayda var youtubeden araştır derim
dostum mining için işletim sistemleri var windows gibi bunları kurup efektif bir şekilde yapabilirsin ama güzel bir sistem lazım mining e uygun bir sistem
Rx 580 ler bile kazamıyor artık gtx 1080 1070 kullanman gerek fakat kearlı degil bu iş tavsıye etmem bişey kazanıyom demen için 6 kart çalıştırmalısın ama elektirik faturası burda senı zora sokar
Rat gibi bir program kullanarak bakşa bir bilgisayara o bilgisayar kullanıcısının haberi olmadan yapa bilirsin ama fud bilgisi ve bilgisayarlara bulaştırmak için iyi bir rat hazırlaman gerek
kaçak elektrik kullanıyorsan karlı o iş , öteki türlü hiç gerek yok, elektrik ücreti düşük olan yada alınmayan ülkeler var , oralara kaydı bu mining lab' yada factory'ler