Benim 2 tane laptop um var birisini şuan kullanmaktayım diğeri ise kenarda duruyor diğer bilgisayarı bu kullandığım bilgisayara bağlayıp ta onu usb bellek gibi kullanmam mümkünmü nasıl yapabilirim anlatırsanız sevinirim.
Mantıklı amaBöyle birşeyi ilk defa duydum çok çılgıncaymış gerçekten
tam beklediğim cevapBöyle uğraşacağına git USB çoklayıcı al. Diğer türlü böyle bir şey yapmaya kalkışırsan dünya aptal ödülü alabilirsin kardeşim.. Mantık çerçevesinde konular sorabilirseniz memnun olurum.
Diğer laptopa usb den güç veremezsin. Vermeye kalkarsan bile %95 ihtimalle eğer laptopun bataryası takılıysa patlar değilse laptopu yakarsın. Diyeceksin ki ben ikinci laptopa gücü fişten kendi adaptöründen vereceğim. Öyle olsa bile ikinci laptoptaki usb lere taktığın aygıtların asıl laptop tarafından tanımlanma şansı yok.
Ne bileyim belirli cihazları vs sarj edeceksen ikinci laptopu kullanabilirsin. Fakat mesela diyorsan ki benim bir tane mousem var bunu ikinci laptopa takayım ilk laptopta algılansın böyle bir şey mümkün değil. Ayriyetten ikinci çalıştıracağın laptopun boş yere elektrik harcayak. Ha usb bellek olarak kullanmak istiyorsan git taşınabilir hdd al. Usb çoklayıcı için ise böyle saçma sorular sormak yerine gidip 5tl ye usb çoklayıcı almak zor olmasa gerek..
Yanlış anlayıp ta yanlış yorum yapmamışsın. Aradığım yorum işime yaradı eyvallahAynı İnternet Üzerinden Bağlanıp Uzak Masaüstü Bağlantısı ile yapabilirsin hem basit hem o açık iken kullandığın bilgisayardan da yönetebilirsin dostum ben de masaüstü ile laptop 'ımı öyle kullanıyorum Masaüstünden UZAK MASAÜSTÜ BAĞLANTIMI açıp bağlıyorum dosylarımı ordan taşıması da hızlı bi bak istersen genede![]()
İlkokulda ana dilini ve derdini anlatmayı öğrenseydin bu kadar yanlış yorum olmazdı belki. Sorduğun soruya bak.Yanlış anlayıp ta yanlış yorum yapmamışsın. Aradığım yorum işime yaradı eyvallah
Benim 2 tane laptop um var birisini şuan kullanmaktayım diğeri ise kenarda duruyor diğer bilgisayarı bu kullandığım bilgisayara bağlayıp ta onu usb bellek gibi kullanmam mümkünmü nasıl yapabilirim anlatırsanız sevinirim.