Nüfus müdürlüğünde başvurum sırasında söylediler, yılbaşından beri durum böyleymiş. Gitgide uzamış süreler.Ben böyle bir şeyi ilk defa duydum, normalde 1 hafta sonra filan evine gönderiyorlardı.
Ülkede pasaport çıkma sürelerini arttırdı, konsolosluklar vize görüşmelerini açmıyor. ABD'ye gitme durumum var, şanslıysanız Kasım'da vize görüşmeleri açılır diyorlar. Anlamadım bu işi.Nüfus müdürlüğünde başvurum sırasında söylediler, yılbaşından beri durum böyleymiş. Gitgide uzamış süreler.
Bu çip krizinin sebebi olarak yetkili ağızlardan söylenen bu şekilde Hollanda’daki tedarikçi firmanın çip tedarikini karşılayamamasının neden olduğu öne sürülüyor. 199 numaralı hattı arayıp aciliyet belirten kişiler için süreç biraz daha hızlı işliyor. Ancak herkes aciliyet belirtmeye başlayınca sistem tıkanıyor. Şanslıysan çipler erken gelir.
öğrenci vizesiyle gideceğim için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ankara'da yeni mahallede acil pasaport işlemleri elden yapılıyormuş.Bir kaç gün sonra gidip bakacağım bilgilendirme yazarım konuya lazım olan arkadaşlar için.Ben aldığımda hic böyle bir durumla karşılaşmadım hemde pandemi varken 1.5 haftada eve gönderdiler
Zaten sen aciliyet olarak belirtme yapmışsın bu yönelik olarak sıraya alınıyor dostum. Sana gelmesi En fazla ama en fazla 3-4 hafta gibi sürer bu da en max süredir tabi şuanda yaz ve turist dönemi olduğu için pasaport meseleleri suan için çok fazla
1-3-5-10 senelik yaptırabiliyorsun en iyisi 5 senelik alıp yenileme ücretini fazladan vermemen olur.
Avrupaya gideceksen eğer vize de Türk vatandaşları için turist vizesi ile gidiyorsan zorluk çıkarma yapabiliyorlar.
bana da bilgilendirme yap dostum şimdi işledikleri prosedür nasıl bilmiyorum.öğrenci vizesiyle gideceğim için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ankara'da yeni mahallede acil pasaport işlemleri elden yapılıyormuş.Bir kaç gün sonra gidip bakacağım bilgilendirme yazarım konuya lazım olan arkadaşlar için.
Şimdiden hayırlı olsun dostumBu gece Ankara'ya doğru elden almak için yola çıkıyorum.Merak eden arkadaşlar için bilgilendirme yapacağım.
Teşekkürler dostum.Sözde elden verilmeyen pasaportu 5 saat sıra bekleyerek alabildim...Yılsonu inş yolculuktaŞimdiden hayırlı olsun dostum
Ee ne zaman gidiyorsun alamanyalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?