19 Tem 2019 #1 MRJ M Onaylı Üye Katılım 21 Mar 2018 Mesajlar 80 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 8 HİZMET YILI Arkadaslar bat dosyasini aciyorum ama acilip kapaniyor nasil cozebilirim
19 Tem 2019 #2 #Bleedat B Süper Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 620 Tepki puanı 232 Ödüller 8 7 HİZMET YILI İçindeki kodlar yanlış olabilir veya yapacağı işlem basitse açılıp kapanmasında sorun yok hızla yapıp kapanıyor olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
İçindeki kodlar yanlış olabilir veya yapacağı işlem basitse açılıp kapanmasında sorun yok hızla yapıp kapanıyor olabilir.
19 Tem 2019 Yasaklandı #3 ahmedim56 A Banlı Üye Katılım 2 Eyl 2018 Mesajlar 32 Tepki puanı -2 Yaş 37 7 HİZMET YILI #Bleedat' Alıntı: İçindeki kodlar yanlış olabilir veya yapacağı işlem basitse açılıp kapanmasında sorun yok hızla yapıp kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Aynen haklı Oyla 0 Olumsuz oyla
#Bleedat' Alıntı: İçindeki kodlar yanlış olabilir veya yapacağı işlem basitse açılıp kapanmasında sorun yok hızla yapıp kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Aynen haklı
19 Tem 2019 Konuyu başlatan #4 MRJ M Onaylı Üye Katılım 21 Mar 2018 Mesajlar 80 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 8 HİZMET YILI #Bleedat' Alıntı: İçindeki kodlar yanlış olabilir veya yapacağı işlem basitse açılıp kapanmasında sorun yok hızla yapıp kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Press key icindi Oyla 0 Olumsuz oyla
#Bleedat' Alıntı: İçindeki kodlar yanlış olabilir veya yapacağı işlem basitse açılıp kapanmasında sorun yok hızla yapıp kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıklayın ... Press key icindi
19 Tem 2019 #5 ShouldIDie S I Still Know Kung Fu Seçkin Üye Katılım 30 Ağu 2018 Mesajlar 513 Çözümler 1 Tepki puanı 209 Ödüller 4 Yaş 24 7 HİZMET YILI dostum sonuna STOP yaz büyük harfler ile durup bekleyecektir Oyla 0 Olumsuz oyla
19 Tem 2019 Konuyu başlatan #6 MRJ M Onaylı Üye Katılım 21 Mar 2018 Mesajlar 80 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 8 HİZMET YILI UunknowTR' Alıntı: dostum sonuna STOP yaz büyük harfler ile durup bekleyecektir Genişletmek için tıklayın ... ismi.STOP mu yada noktasizmi Oyla 0 Olumsuz oyla
UunknowTR' Alıntı: dostum sonuna STOP yaz büyük harfler ile durup bekleyecektir Genişletmek için tıklayın ... ismi.STOP mu yada noktasizmi