Batlleye niye geçilemiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Bunun hakkında bilgisi olan detaylı açıklayabilecek bir babayiğit varmıdır?

Ekli dosyalar

• mp,650x642,gloss,f8f8f8,t-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
    mp,650x642,gloss,f8f8f8,t-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
    40.7 KB · Görüntüleme: 69
0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
brom malum :D zulu olmasa battleye korumasından haberleri dahi olmayacak driver le ilgili 1 konu vardı onlamı yaptınız iz? biz başka yöntemle yaptık pek sağlıklı değil neyse zulaya hil çıkaran olmayınca herkes kırmaya çalışıyo doğal olarak çolukçocuk bilmediğ şeylere bulaaşıyor :D takma

Hayır o yöntem detect edileli çok oldu. Başka bir methot kullanıyoruz. Her türlü işi de yapıyoruz driver olunca tabii. BE geçilemiyor diyenlere imzamı gösteriyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bide anlamadığım şey dedikleriniz oyunların çoğunda battleye yok xD pubg lite hilesindde mazenin konusunda ss bile var :D hwid geldi diye yapılamazmı ?
ban yiyip zırlayanlar olmayacakmı??

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kime göre geçilmedi ? neye göre geçilmedi?
geçilmiyo işte herkes kendını avutuyor gectım dıye 5 dk battleye sys sini silip varsa battleyeyı bypassladım dıyen cıkarsın hıleyı kanıtlasın geçtigini geçtim deyıp 5 dk suspend atıp oynamak la kımse geçmiş olmuyorki.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
geçilmiyo işte herkes kendını avuruyor gectım dıye 5 dk battleye sys sini silip varsa battleyeyı bypassladım dıyen cıkarsın hıleyı kanıtlasın geçtigini geçtim deyıp 5 dk suspend atıp oynamak la kımse geçmiş olmuyorki.
o atanların hile piyasasındaki geçmişi 1 saat bile değil ? :D çoluk çocuk geçmeye çalışıyor diye demiş arkadaş..

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
@jacop03 coluk cocuk gecmeye calısıyor demıs ama bılgısayar muhendısı kurucular da gecemıyor. geçtim dediler noldu 5 dk lık vıdeo cektıler eskıden dword vıp hack v9 da oda kım bılır suspend bypass ı olup olmadıgı malum degil.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@jacop03 coluk cocuk gecmeye calısıyor demıs ama bılgısayar muhendısı kurucular da gecemıyor. geçtim dediler noldu 5 dk lık vıdeo cektıler eskıden dword vıp hack v9 da oda kım bılır suspend bypass ı olup olmadıgı malum degil.
brom ben naderleri leftleri biliyorsam battleynin gözünü oyarlar? ve bilgisayar mühendisi arkadşaım oyunlara hile yazamıyor örnek? ilgi alanı değil? adama if else falan öğretiliyo, şu anti-hilenin sistemini kırmayı falan değil? neyini anlamıyorsun? yapan mühendisleri niye görmüyorsun? videoları var yabancı adamların ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
brom ben naderleri leftleri biliyorsam battleynin gözünü oyarlar? ve bilgisayar mühendisi arkadşaım oyunlara hile yazamıyor örnek? ilgi alanı değil? adama if else falan öğretiliyo, şu anti-hilenin sistemini kırmayı falan değil? neyini anlamıyorsun? yapan mühendisleri niye görmüyorsun? videoları var yabancı adamların ?
if else de ne var allah aşkına onların neyını ogretıyorlar nader ile left bilgili adam biliyorum fakat unknown c dekı sourceler olmasa kim ne olacaktı bılmıyor musun ? + olarak getprocess name işlevı ile sys nın adını degıstırıp suspend atarak geçilmiyor battleye bazılarıda böyle yapıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
if else de ne var allah aşkına onların neyını ogretıyorlar nader ile left bilgili adam biliyorum fakat unknown c dekı sourceler olmasa kim ne olacaktı bılmıyor musun ? + olarak getprocess name işlevı ile sys nın adını degıstırıp suspend atarak geçilmiyor battleye bazılarıda böyle yapıyor.
yapanlar belli, dolandırıcı kitle? if elsede ne var diyip googleye aratıp kullanan birisi değil bahsettiğim kişiler. bilişim vs okursan farkedersin o kadar şey öğretilmiyor,matematik falan.. yada öğretilen o kısımlarda işe yaramaz araştırmak gerekir her mühendis herşeyi yapacak değil ya?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
yapanlar belli, dolandırıcı kitle? if elsede ne var diyip googleye aratıp kullanan birisi değil bahsettiğim kişiler. bilişim vs okursan farkedersin o kadar şey öğretilmiyor,matematik falan.. yada öğretilen o kısımlarda işe yaramaz araştırmak gerekir her mühendis herşeyi yapacak değil ya?
biliyorum fakat battleye driver ile bypasslanmıyor imzalı drıver lazım ımzasız drıver ıle bypasslardan battleye dumplayıp tarıyor. fixliyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Geçen geçiyor satıyor hilesini, neden yorumlarda bu kadar boş yapan arkadaş var anlamıyorum. Hayır yani neden mevzu dönüp dolaşıp biz kuruculara dönüyor onu anlamış değilim. Geçtik kardeşim uzuuun zaman önce bahsettiğiniz oyunlarda o dediğiniz korumaları. Fakat maalesef bunlar public olarak paylaşılacak şeyler değil. O yüzden "private" kalıyor. Zaten UC de falan gördüğünüz infoların hepsi fixlendikten sonra paylaşılıyor. Kim kendi methodunu undetected iken paylaşıp fixletecek kadar salak olabilir ? Biz neden methodumuzu hilemizi yayınlayarak fixletip karın ağrısı çekelim ? Kendimiz hileyle oynuyoruz işte :D Ayriyetten imzalı driverimiz var o sıkıntı değil. Ha siz imzalamanın yolunu bulamadıysanız windows'un test modu gibi bir şey var o zaman windows imzasız driver çalıştırmanıza izin veriyor. Ama EAC ya da BE tested modta çalışmıyor diye hatırlıyordum emin değilim check edersiniz. Takılın siz bu kafayla gençler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...