Onaylı Üye
arkadaşlar ben batman arkham city goty edition u yükledim videoları izledim kurulm hepsini yaptım ***** falanıda yaptım ama oyunu açarken bu hatayı alıyorum
***** yaptım ama böyle diyor işte ?kardeş krek mi bu ne steam ı bağla diyo sana
ben bunu internetten indirdim steam dan değilSteam den oyuna gelip sağ tık > özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yap düzelebilir.
Desene reis torrent diyeben bunu internetten indirdim steam dan değil
Desene reis torrent diye![]()
Farklı bir siteden indir yada c r a c k dene olmadı sil başka oyun bak.aynen öylede vallahi dünden beri çıldırıcam yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
reis 2 kere sildim yükledim net tacize uğradı her neysede SKIDROW mu ney işte onun cracğini yaptım ama böyle hata alıyorumFarklı bir siteden indir yada c r a c k dene olmadı sil başka oyun bak.
repack yükle bu site iyi bura sorun çikmazreis 2 kere sildim yükledim net tacize uğradı her neysede SKIDROW mu ney işte onun cracğini yaptım ama böyle hata alıyorum
bunun crackinimi yüklüyüm kendisinimi yükleyem baştan ?repack yükle bu site iyi bura sorun çikmazBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
***** falan herşey içinde yükle oyunua gir yeterbunun crackinimi yüklüyüm kendisinimi yükleyem baştan ?