1 Haz 2019 #1 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar bf 1 i ***** indirsem multiplayer oynama şansım varmı ?
1 Haz 2019 #2 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Battlefield 1 i steam veya origin üzerinden alırsan oynayabilirsin ama ücretsiz indirme sitelerinde kendine özel serveri varsa bilemem bakarak indirebilirsin ama benim bildiğim sadece satın alırsan oynayabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Battlefield 1 i steam veya origin üzerinden alırsan oynayabilirsin ama ücretsiz indirme sitelerinde kendine özel serveri varsa bilemem bakarak indirebilirsin ama benim bildiğim sadece satın alırsan oynayabilirsin.
1 Haz 2019 #3 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI satın alırsan oynarsın ***** olarak mp oynayamazsın Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Haz 2019 #4 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: satın alırsan oynarsın olarak mp oynayamazsın Genişletmek için tıklayın ... ''olarak mp oynayamazsın'' derken ne demek istedin ne olarak ? açarmısın Oyla 0 Olumsuz oyla
loFt' Alıntı: satın alırsan oynarsın olarak mp oynayamazsın Genişletmek için tıklayın ... ''olarak mp oynayamazsın'' derken ne demek istedin ne olarak ? açarmısın
1 Haz 2019 #5 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI kayserilee41' Alıntı: ''olarak mp oynayamazsın'' derken ne demek istedin ne olarak ? açarmısın Genişletmek için tıklayın ... crackli multiplayer oynayamaz onu dedim satın alması lazım Oyla 0 Olumsuz oyla
kayserilee41' Alıntı: ''olarak mp oynayamazsın'' derken ne demek istedin ne olarak ? açarmısın Genişletmek için tıklayın ... crackli multiplayer oynayamaz onu dedim satın alması lazım
1 Haz 2019 #6 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: crackli multiplayer oynayamaz onu dedim satın alması lazım Genişletmek için tıklayın ... hmm mantıklı aslında ama ben şey gibi düşündüm csgo'da bedava indirenler için aralarında oynanabiliyor ya öyle vardır diye düşündüm Oyla 0 Olumsuz oyla
loFt' Alıntı: crackli multiplayer oynayamaz onu dedim satın alması lazım Genişletmek için tıklayın ... hmm mantıklı aslında ama ben şey gibi düşündüm csgo'da bedava indirenler için aralarında oynanabiliyor ya öyle vardır diye düşündüm
1 Haz 2019 #7 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI kayserilee41' Alıntı: hmm mantıklı aslında ama ben şey gibi düşündüm csgo'da bedava indirenler için aralarında oynanabiliyor ya öyle vardır diye düşündüm Genişletmek için tıklayın ... cs yi yapımcısı ücretsiz yaptı bfyide yaparlarsa tabi olur Oyla 0 Olumsuz oyla
kayserilee41' Alıntı: hmm mantıklı aslında ama ben şey gibi düşündüm csgo'da bedava indirenler için aralarında oynanabiliyor ya öyle vardır diye düşündüm Genişletmek için tıklayın ... cs yi yapımcısı ücretsiz yaptı bfyide yaparlarsa tabi olur
1 Haz 2019 #8 kayserilee41 K ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ Uzman Üye Katılım 23 Mar 2019 Mesajlar 251 Tepki puanı 43 Ödüller 4 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: cs yi yapımcısı ücretsiz yaptı bfyide yaparlarsa tabi olur Genişletmek için tıklayın ... reis işi yokuşa sürme dediğim şey csgo bedeva olmdaan önceydi Oyla 0 Olumsuz oyla
loFt' Alıntı: cs yi yapımcısı ücretsiz yaptı bfyide yaparlarsa tabi olur Genişletmek için tıklayın ... reis işi yokuşa sürme dediğim şey csgo bedeva olmdaan önceydi
1 Haz 2019 #9 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI kayserilee41' Alıntı: reis işi yokuşa sürme dediğim şey csgo bedeva olmdaan önceydi Genişletmek için tıklayın ... cs torrent olarak diyorsan o istisna birkaç oyun öyle var ama bfde geçerli değil anladım seni Oyla 0 Olumsuz oyla
kayserilee41' Alıntı: reis işi yokuşa sürme dediğim şey csgo bedeva olmdaan önceydi Genişletmek için tıklayın ... cs torrent olarak diyorsan o istisna birkaç oyun öyle var ama bfde geçerli değil anladım seni
1 Haz 2019 #10 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Bende battlefield 4 var fakat multiplayer oynuyamıyorum origin hesabından aldım Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Haz 2019 #11 Luciquad L Ultra Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 1,810 Çözümler 2 Tepki puanı 901 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Oynaman İçin Ek İndirme Yapman Gerek Ben Originden İndirdim Oynuyorum Şimdi Birde Ek İndirme İstiyor Online Oynayabilmek İçin Oyla 0 Olumsuz oyla
Oynaman İçin Ek İndirme Yapman Gerek Ben Originden İndirdim Oynuyorum Şimdi Birde Ek İndirme İstiyor Online Oynayabilmek İçin
1 Haz 2019 #12 eXamLast Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 66 Tepki puanı 5 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI dostum internete 5 tl ye hesaplar var birtane al Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Haz 2019 #13 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Ek indirme nasıl yapabilirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Haz 2019 #14 Luciquad L Ultra Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 1,810 Çözümler 2 Tepki puanı 901 Ödüller 6 7 HİZMET YILI alfa0beta' Alıntı: Ek indirme nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıklayın ... Oyun İndikten Sonra Seçeneklerden Online Seçeneğine Tıkla Karşına Mesaj Kutusu Gelecek Online Oynamak İçin Yüklemelisiniz Diye Onaylarsan Online Oynarsın Onaylamazsan Oynamazsın Oyla 0 Olumsuz oyla
alfa0beta' Alıntı: Ek indirme nasıl yapabilirim. Genişletmek için tıklayın ... Oyun İndikten Sonra Seçeneklerden Online Seçeneğine Tıkla Karşına Mesaj Kutusu Gelecek Online Oynamak İçin Yüklemelisiniz Diye Onaylarsan Online Oynarsın Onaylamazsan Oynamazsın
2 Haz 2019 #15 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum satın aldıysan mp rahatlıkla oynarsın , ama DLC leri indirmen gerek. İndirmez isen serverlere giriş yapamazsın ve oynayamazsın. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum satın aldıysan mp rahatlıkla oynarsın , ama DLC leri indirmen gerek. İndirmez isen serverlere giriş yapamazsın ve oynayamazsın.