Ultra Üye
ea daSteam dışında hangi platformda çalıştırdın?
ea daSteam dışında hangi platformda çalıştırdın?
Tamamdır ekstra bir şey yaptınız mı yoksa düz mü çalıştırdınız? Konuya yazacağım çünkü hangi platformlarda destekleyip desteklemediğini.
valla 1080p yi normal çalıştırdım yönetici çalıştırınca çalışmıyorTamamdır ekstra bir şey yaptınız mı yoksa düz mü çalıştırdınız? Konuya yazacağım çünkü hangi platformlarda destekleyip desteklemediğini.
Çalışmıyor derken esp çalıp aim mi çalışmıyor yoksa hiç biri mi seninle aynı hatayı alan bir kaç kişi varda onlara söyleyeceğim.valla 1080p yi normal çalıştırdım yönetici çalıştırınca çalışmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 86665
Sadece oynadığınız sunucudan yersiniz oyundan yemezsiniz abartmazsanız hiç bir şekil de yemezsiniz.ban yermiyiz
hiç çalışmıyor, yönetici çalıştırmıcan normal 2 kere tıklıcan açılıyor uyarı ekranı falan geliyor ama onları kapatmıcanÇalışmıyor derken esp çalıp aim mi çalışmıyor yoksa hiç biri mi seninle aynı hatayı alan bir kaç kişi varda onlara söyleyeceğim.
Tam ekran yerine kenarsız tam ekran denef11 işe yaramıyor açmıyor menüyü alt tab yapıyorum menü açılıp kapanıyor reis bide ben steamden aldım çalışmaz mı acaba
YesIs it working on win 10?
Undetected if you exaggerate you are just hiding from the servers you play - Damage increase also allows the opponent to be one shot, watch out for her
UC Ban atmıyorban attırıyor sanırım güncelleme geldimi hileye
Yesits safe?