Süper Üye
aimi de yukarda settingsden smooth aimi kapatıp en yukardaki 60 ı en başa çekersen aimin hızı hem yavaşlayacak hemde daha iyi kilitlenecek standart olarak onlar açık aim size çöp olarak geliyor ben deluxe edition hesabımda 3 haftadır aim kullanıyorum 0 banEkli dosyayı görüntüle 21184
Ayarlar Bu sadece aim bot çöp o kadar 'Sorunsuz şekilde çalışıyor' 8GB Ram ve üstü şiddetle tavsiye edilir
Alıştıktan sonra sorun olmuyor ve bütün ayarları denedim aim stabil çalışmıyor ayrıca tek atan set dizdim kendime isteyene foto atabilirimaimi de yukarda settingsden smooth aimi kapatıp en yukardaki 60 ı en başa çekersen aimin hızı hem yavaşlayacak hemde daha iyi kilitlenecek standart olarak onlar açık aim size çöp olarak geliyor ben deluxe edition hesabımda 3 haftadır aim kullanıyorum 0 ban
assault kitinde eğer assault rankın yeterliyse full damage li bir pompalı var birde ismini tam hatırlamıyorum revolver gibi bir tabanca var onla beraber girince tek atıyor istiyorsan at karşılaştırayım setleriAlıştıktan sonra sorun olmuyor ve bütün ayarları denedim aim stabil çalışmıyor ayrıca tek atan set dizdim kendime isteyene foto atabilirim
kardeşim hileyi calıştırmayı nasıl başardın bende hata veriyor oyuna girerkenBeyler bu aimi stabil bir şekilde çalıstırabilen var mı ?
hocam güncelleme olanağınız var mı ? @nader11ndeu
videoda ne gördüysem onu yaptım hocam ekstra birşey yapmadımkardeşim hileyi calıştırmayı nasıl başardın bende hata veriyor oyuna girerken
10 dk denedim bütün oyun zevkiniz yok oluyor denemeyin sırf anlamasınlar diye normalinden daha kötü oynamaya başlıyorum bir yerden sonra
Post automatically merged:
ve 10 dk içinde kapandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?