30 Ara 2023 #1 zarzavat Z Onaylı Üye Katılım 6 Eki 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 33 2 HİZMET YILI MemoryUI'yi açıyorum. Hileyi yükleye basıyorum ve ekteki gibi bir ekran geliyor ama açıldı mı açılmadı mı anlayamıyorum. Bunların hepsini ana ekranda denedim. Maça girip tekrar mı denemem gerek? Moderatörün son düzenlenenleri: 30 Ara 2023
MemoryUI'yi açıyorum. Hileyi yükleye basıyorum ve ekteki gibi bir ekran geliyor ama açıldı mı açılmadı mı anlayamıyorum. Bunların hepsini ana ekranda denedim. Maça girip tekrar mı denemem gerek?
Çözüm #Bukle 30 Ara 2023 Önce oyunu açman gerekir. BF1 açın. BF1 ayarlarından oyunu Window modeye alın yoksa hile çalışmaz. Loaderimizi açıp BF1 hilesini bulup loada basın. Oyunu başlatın, hile 30 saniye içinde çalışacaktır.
Önce oyunu açman gerekir. BF1 açın. BF1 ayarlarından oyunu Window modeye alın yoksa hile çalışmaz. Loaderimizi açıp BF1 hilesini bulup loada basın. Oyunu başlatın, hile 30 saniye içinde çalışacaktır.
30 Ara 2023 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Önce oyunu açman gerekir. BF1 açın. BF1 ayarlarından oyunu Window modeye alın yoksa hile çalışmaz. Loaderimizi açıp BF1 hilesini bulup loada basın. Oyunu başlatın, hile 30 saniye içinde çalışacaktır. Moderatörün son düzenlenenleri: 30 Ara 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Önce oyunu açman gerekir. BF1 açın. BF1 ayarlarından oyunu Window modeye alın yoksa hile çalışmaz. Loaderimizi açıp BF1 hilesini bulup loada basın. Oyunu başlatın, hile 30 saniye içinde çalışacaktır.