Onaylı Üye
Yorumla ilgisi yok dostum kndi pc bu sorunları yaşadım 1803 düşürdügümde düzelmisti ben fikrimi soyledim varsa sende soyle atlama ordanpencereli değil de tam ekran yapsan defenderla alakası yok arkadaşlar saçmalamayın yorum kasmak için yazmayın defender olsa açamaz bile tam ekran yap grafik ayarlarını ayarla baştan sona
dostum avel misin nesin yazdığım şeyi okuyamıyor musun sen? ben diyorum windows defenderla alakası yok sen de dondan fırlar gibi windows sürümü düşür diyosun e daha ne allahım sabır ver windows sürümü ile hilenin düzelme olasılığı olabilir ancak defenderla alakası yok o hile yazılalı 1903 yoktu yazan arkadaş eski sürüme yazmış işte zaten windows defenderın açık olsa sen sanıyor musun xfprojecti açabileceğini?Yorumla ilgisi yok dostum kndi pc bu sorunları yaşadım 1803 düşürdügümde düzelmisti ben fikrimi soyledim varsa sende soyle atlama ordan
Hacı benim windows server 2019dostum avel misin nesin yazdığım şeyi okuyamıyor musun sen? ben diyorum windows defenderla alakası yok sen de dondan fırlar gibi windows sürümü düşür diyosun e daha ne allahım sabır ver windows sürümü ile hilenin düzelme olasılığı olabilir ancak defenderla alakası yok o hile yazılalı 1903 yoktu yazan arkadaş eski sürüme yazmış işte zaten windows defenderın açık olsa sen sanıyor musun xfprojecti açabileceğini?
Vidoeyu izlemedinmi kardeşim?Oyunu pencereliye alıp dener misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?