şimdi yaptım hile çalıştı ancak oyunu oynamak için tıkladıgımda menü alta gidiyor ve hile alta iniyor ne yapmam lazım ilk oyunu açıp bi maça girdim sonra hileyi açtım
@Fawiess Sıkıntı yok dostum her ne kadar yapımcısı ben olmasamda projeyi buildleyen benim. Tek tek kontrol ettim sisteme zarar verecek virüs vs hiçbir şey yok. Programımızı kullanırken gönül rahatlılığıyla virüs programını kapatabilirsin
@Fawiess Sıkıntı yok dostum her ne kadar yapımcısı ben olmasamda projeyi buildleyen benim. Tek tek kontrol ettim sisteme zarar verecek virüs vs hiçbir şey yok. Programımızı kullanırken gönül rahatlılığıyla virüs programını kapatabilirsin
Arkadaşlar bir sorunum var bende oyun battlelog üzerinden açılıyor yani internet üzerinden bunu düzeltmenin yolu varmı repair yaptım oyunu tekrar yükledim ama hala internet üzerinden serverlere bağlanıyorum.
its not working on windowed mode when i pressing home nothing works and also everything like esp or menu disaperade it appears when i switch to extrenal window when i press game it disappears again